Karriere

Vi ansætter de bedste og dygtigste på vores voksende hold. Tjek de job, der er angivet nedenfor, og lad os høre fra dig.

Hos Conference Manager bliver du en del af vores team på 25 passionerede kollegaer. Fælles for os og dig er, at vi er ambitiøse, og vi vil være de bedste til at udvikle Conference Manager, til at rådgive vores kunder og til at sikre langsigtede relationer.

I Conference Manager har vi en flad organisation, og vi prioriterer din udvikling i tæt dialog med dig. Vi tilbyder dig en arbejdsplads i nyrenoverede lokaler, nord for København, sammen med passionerede kollegaer som tager deres arbejde alvorligt, men hvor der også er plads til sjov. Det er en erklæret målsætning for os at have et godt arbejdsmiljø.

Hos os får du en konkurrencedygtig løn, pension, sundhedsforsikring og frokostordning. Ligeledes har vi fleksible arbejdstider, parkering direkte ved kontoret og offentligt transport til døren. Tjek de job, der er angivet nedenfor, og lad os høre fra dig. Eller kontakt os med en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket følgende kandidater

Down Arrow

Teknisk projektleder

Conference Manager vokser, og vi søger en teknisk projektleder, som kan være det styrende og koordinerende bindeled mellem ledelsen, udviklerne og ikke mindst vores supportere.

Stillingen

Du vil fra dag ét være udviklingschefens højre hånd, hvor du får ansvaret for at omsætte vores udviklingsplaner til projekter og styre dem mod færdige løsninger. Du skal være med til at definere processen fra idé og koncept videre til håndgribelige opgaver og lancering.

Din dagligdag vil bl.a. bestå af

 • Udfærdigelse af projektbeskrivelser ud fra interne idéer samt kundeopgaver
 • Planlægning af ressourcer, f.eks. grafikere, udviklere og netværksfolk
 • Tidsstyring, herunder forventet igangsættelse af projekter, udviklingstid samt deadlines
 • Koordinere arbejdet i vores projektgrupper
 • Stand-up møder, opfølgning og rapportering af status til ledelsen

Du vil, sammen med udviklingschefen, blive ansvarlig for at kortlægge kvalifikationerne i vores tekniske afdeling og sørge for at disse udnyttes bedst muligt og eventuelt suppleres.

Du vil også have tæt sparring med vores salgs- og supportafdelinger, som kommer med opgaver fra kunderne i form af fejlrettelser, integrationer og ønsker til ny funktionalitet. Der vil ligeledes være behov for at holde dem opdateret med nuværende opgaver, lanceringer og modtage feedback fra kunderne.

Vi bruger i dag FogBugz som projektstyringsværktøj, og du vil i dialog med ledelsen komme med input til at gøre processen bedre. Helt generelt vil der være en stor frihed til at være med til at implementere de rigtige processer, så længe de viser sig i tilfredsstillende resultater og medarbejderglæde.

Din profil

Du har dokumenteret erfaring med at styre et projekt, fra udfærdigelse af projektbeskrivelse til implementering af den endelige løsning.

Du har en relevant uddannelse og en forståelse for, hvordan udviklere og grafikere arbejder samt forskellene mellem dem.

Du har erfaringer med udviklingsprocesser og frameworks, f.eks. Scrum, Prince2 eller lignende og kan sørge for at få dem implementeret, hvis vi sammen vurderer at det er det rigtige at gøre.

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Head of Development, Bjørn Jensen, på bj@conferencemanager.dk.

Skriv ”Projektleder” i emnet og vedhæft CV og ansøgning. Vedhæft dine dokumenter i en passwordbeskyttet 7-zip fil med password: ProjManager2020CM. Har du spørgsmål, kan du kontakte Bjørn Jensen på 88 83 20 49 eller ovenstående e-mail.

Bemærk!  For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest samt opnå (vi sørger for det i forbindelse med ansættelsen) og opretholde en PET godkendelse på HEMMELIGT (HEM) niveau.

Bjørn Jensen

Head of Development

Down Arrow

Webudvikler

Hos Conference Manager har vi store vækstambitioner, og vi søger derfor en erfaren webudvikler, som skal være med til at ekspandere vores web- og mobilplatforme og hjælpe med at lave det absolut bedste system indenfor vores branche.

En karriere hos Conference Manager

Conference Manager er en innovativ virksomhed i vækst, som tilbyder dig et udfordrende og spændende job som webudvikler. Vi arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur. Du vil få ansvar og medbestemmelse, og du vil arbejde sammen med 22 kompetente kollegaer, som sætter pris på at have det sjovt imens. Hos os tilbyder vi:

 • Fornuftig lønpakke, inkl. pension og sundhedsforsikring
 • Fleksible arbejdstider
 • Frokostordning, frisk frugt og god kaffe
 • Altid god fredagsbar
 • Og parkering samt offentlig transport lige til døren
 • Vi har til huse i Virum, udenfor Københavns myldretrafik.

Vi står også klar med kompetenceudvikling i den retning, du synes er spændende, om det er mere kundekontakt, hardcore Node udvikling, backend programmering eller noget helt andet, så ønsker vi, at du bliver den bedste til det.

Stillingen

Du kommer til at sidde i udviklingsafdelingen sammen med vores 10-12 andre udviklere og grafikere, hvor stemningen er uhøjtidelig og humøret højt. Her vil du med din ekspertise og erfaring være med i alle dele af systemet både backend, frontend og mobil.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Videreudvikling af Conference Manager systemet
 • Vedligeholdelse og opdateringer af eksisterende funktionaliteter
 • Indgå i dialog sammen med vores design- og supportafdeling for at skabe de bedste løsninger både for kunderne samt internt
 • Kvalitetssikring, test og review af kode

Du vil ikke skulle lave HTML eller anden grafisk arbejde, men vil i stedet kommunikere med vores grafikere om at få leveret hvad du har brug for.

Du vil ligeledes have en stor vægtning i valg af teknologier og kan komme med dit input til hvordan vi laver det fedeste system.

Nogle af de teknologier du vil kunne komme til at arbejde med er:

 • Node.js med express og websockets
 • React og Redux
 • MSSQL og Redis
 • Yarn og Lerna
 • Webpack
 • React-Native

Din profil

Du elsker at udvikle og kan se helheden i systemet. Det er vigtigt for os, at du kan tænke selv og forudser problemer og finder løsninger. Du er desuden god til at forstå systemer fra en brugers synspunkt og kan komme med input, hvis noget ikke er optimalt.

Du har 2-3 års erfaring med web og udvikling i f.eks. JavaScript og PHP, C# eller lign. som enten er erhvervserfaring, eller fra din fritid hvor du har lavet nogle fede projekter, som du kan fremvise.

Derudover interesserer du dig for nye teknologier og nikker genkendende, når du hører ord som Node, React, Webpack og Git.

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Web Developer, Kristian Refstrup, på kr@conferencemanager.dk.

Skriv ”Webudvikler” i emnet og vedhæft CV og eksempler på udvikling du har været med til at lave. 
Da vi vægter sikkerhed og privatliv meget højt, må du gerne vedhæftet dine dokumenter i en passwordbeskyttet 7-zip fil med password: CM2020WebDev

Har du spørgsmål kan du kontakte Kristian Refstrup på 88 83 20 57 eller ovenstående e-mail.

Bemærk!  For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest samt opnå (vi sørger for det i forbindelse med ansættelsen) og opretholde en PET godkendelse på HEMMELIGT (HEM) niveau.

Kristian Refstrup

Web Developer

Down Arrow

Netværks- og driftstekniker

Brænder du for en varieret hverdag, hvor du effektivt og selvstændigt løser dine opgaver og kan være med til at sætte dit eget præg? Så er det dig, vi leder efter. Conference Manager søger en driftstekniker til vores Operations afdeling, som kan varetage vedligeholdelse og installationer i vores serverpark samt hos vores kunder.

Stillingen

Din primære opgave vil være vedligeholdelse af vores interne servere, netværk samt IT-support hos vores eksterne kunder og internt i huset. Dette inkluderer installation af både Windows og Linux systemer, og opdatering af disse. Du vil også skulle stå for opsætning af netværk, opsætning og support af desktops, samt være ansvarlig for opsætning og vedligeholdes af en række softwareprodukter, herunder mailservere, DNS-servere, Windows AD, overvågning og backup systemer.

Support af vores eksterne kunder vil typisk blive håndteret over telefon og remote desktop, men der vil også være behov for at køre ud til kunden, f.eks. i forbindelse med installation og udskiftning af hardware. Din primære arbejdsplads er dog på vores kontor i Virum. Du bliver en del af et team med dedikerede kollegaer med højt humør, som alle gør deres for at understøtte vores forretning bedst muligt.

Din profil

Dine kompetencer inkluderer både Windows og Linux, og du er hverken bange for at arbejde i en shell eller GUI. Du har god netværksforståelse og kan sætte dig ind i nye protokoller og systemer. Du har ikke noget problem med at kommunikere både mundtligt og skriftligt med eksterne IT-folk, men også med brugere som har behov for hjælp til opsætning af e-mail på en iPhone eller tilkobling via VPN. 
Vi benytter følgende systemer som du enten kender allerede, eller vil skulle sætte dig ind i:

 • Windows Server 2012R2 – 2016
 • Centos og Ubuntu
 • Docker
 • Nagios
 • HAProxy
 • Exchange server
 • MS Active Directory
 • Veritas Backup Exec

Herudover har du kendskab til følgende:

 • Netværkstopologi
 • Netværksrouting
 • Internetkommunikation, herunder DNS, Email og Web

Du har enten en relevant uddannelse og/eller kan fremvise erfaring fra et tidligere job – men allervigtigst er, at du skal brænde for det tekniske. Vi skal nok sørge for at give dig den nødvendige tekniske sparring indenfor de områder, du måske ikke har haft stor berøring med.

Stillingen er fastansættelse på fuld tid. Lønnen vil være efter kvalifikationer, og du tilbydes personalegoder som f.eks. pensionsordning- og sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer.

Stillingen er fuld tid, og dit arbejde vil mestendels foregå på vores adresse i Virum. Besøg hos kunder og andre interessenter vil dog kunne forekomme.

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Head of Development, Bjørn Jensen, på bj@conferencemanager.dk.

Skriv ”Driftstekniker” i emnet og vedhæft CV og ansøgning. Vedhæft gerne dine dokumenter i en passwordbeskyttet 7-zip fil med password: 2020TeknikerTilCM. Har du spørgsmål kan du kontakte Bjørn Jensen på 88 83 20 49 eller ovenstående e-mail.

Bemærk! For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest, har kørekort til alm. bil og kan opnå (vi sørger for det i forbindelse med ansættelsen) og opretholde en PET sikkerhedsgodkendelse på hemmelig (HEM) niveau.

Bjørn Jensen

Head of Development

Down Arrow

Udvikler til DevOps team

Hos Conference Manager følger vi udviklingen for at lave de bedste systemer. Det betyder bl.a. at vi bruger Node, Docker, Jenkins m.m. og vi skal bruge flere på vores DevOps team til at styre og udvikle disse, og andre nye systemer som de kommer. Vi søger derfor en udvikler til vores DevOpsteam.

Stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling på vores kontorer i Virum. Du kommer til at sidde i vores DevOps-afdeling hvor du vil være i tæt dialog med vores udviklere og teknikere. Her vil du være bindeleddet, som sikrer gode udviklingsmiljøer, koordinerer med Operations omkring serverbehov og opsætning samt vedligeholder og nytænker indenfor test- og release-procedurer.

Du vil bl.a. være med til at:

 • Vedligeholde og optimere vores Jenkins-servere
 • Opsætte og styre vores Docker-setup
 • Forbedre test og release-processer
 • Udvikle interne værktøjer til styring af udviklingsmiljøer, ISO-27001 compliance og mere
 • Opsætte og monitorere overvågning af vores systemer sammen med vores Operations afdeling.

Du vil skulle holde dig opdateret både indenfor nuværende produkter og teknologier, men vil også være ledende indenfor implementering af nye spændende muligheder.

Din profil

Du kommer enten fra en lignende stilling eller du har en baggrund indenfor udvikling og vil gerne prøve noget nyt. Du kender til ét eller flere af følgende systemer; Docker, Node, Jenkins, HaProxy, Nginx, Elastic Stack og har en god forståelse for hele web-stacken, bl.a. Webservers, Load balancers/reverse proxies, clientside scripting og serverside kode.

Du forstår hvordan man har flere branches af et miljø kørende under udvikling, og hvordan dette samles i beta, staging og live-miljøer.

Du vil gerne tage aktiv del i at forbedre udviklingsprocesserne og nedbringe mulighederne for fejl. Og ikke mindst synes du, at det er en spændende tid med alle de muligheder, der er opstået og fortsat er i udvikling, hvorfor du som det naturligste holder dig opdateret på, hvad der sker på markedet.

Stillingen er fastansættelse på fuld tid. Lønnen vil være efter kvalifikationer, og du tilbydes personalegoder som f.eks. pensionsordning- og sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer. Conference Manager har til huse i Virum i lyse nyrenoverede lokaler. Vi står altid klar med kompetenceudvikling, så du er klædt på til at håndtere den rivende udvikling, IT befinder sig i, og så du kan bidrage med fornuftige og sjove løsninger til vores setup.

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Head of Development, Bjørn Jensen, på bj@conferencemanager.dk.

Skriv ”DevOps” i emnet og vedhæft CV og ansøgning. Vedhæft gerne dine dokumenter i en passwordbeskyttet 7-zip fil med password: DevOpsDeveloper4CM. Har du spørgsmål kan du kontakte Bjørn Jensen på 88 83 20 49 eller ovenstående e-mail.

Bemærk! For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest samt opnå (vi sørger for det i forbindelse med ansættelsen) og opretholde en PET sikkerhedsgodkendelse på hemmelig (HEM) niveau.

Bjørn Jensen

Head of Development

Down Arrow

Kundesupporter

Brænder du for at give den bedste kundeoplevelse? Arbejder du effektivt og selvstændigt, og kan du samtidig være en teamplayer? Så er det dig vi leder efter. Da vores virksomhed vokser, søger vi en ny medarbejder til vores supportfunktion.

Stillingen

Du vil indgå i vores supportfunktion, der hjælper kunderne med brugen af vores tilmeldingssystem.  Som en del af vores support, er det dig vores kunder ringer til, når de støder på udfordringer eller har spørgsmål. Du skal derfor synes, at det er spændende dagligt at få mange forskellige typer henvendelser. Du bliver en del af et team med dedikerede kollegaer med højt humør, som alle gør deres for at supportere vores forretning bedst muligt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Telefonsupport og mailbesvarelser til både danske og udenlandske kunder
 • Undervisning i systemet for nye samt eksisterende kunder
 • Vedligehold og udvikling af supportmateriale til internt og eksternt brug
 • Lejlighedsvis deltage i salgsmøder overfor potentielle såvel som eksisterende kunder

Du behøver ikke være IT ekspert for at kunne give den rette rådgivning. Vi forestår en grundig oplæring i selve systemet, så du bliver ekspert i brugen af Conference Manager.

Vi forventer, at du:

 • Har et stærkt servicegen – gerne med flair for IT
 • Snakker og skriver flydende dansk og engelsk
 • Møder brugerne med empati og forståelse på deres system-niveau
 • Er positiv, fleksibel og besidder gode samarbejdsevner
 • Trives med at have mange åbne sager på én gang, og stadig har godt humør.

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig. Det vigtigste er, at din DNA er at være hjælpsom og yde den bedste kundeservice. Vi tilbyder mulighed for karriere i en dynamisk virksomhed, hvor du i høj grad selv er med til at forme din videre udvikling indenfor kundeservice.

Stillingen er fastansættelse på fuld tid. Lønnen vil være efter kvalifikationer, og du tilbydes personalegoder som f.eks. pensionsordning- og sundhedsforsikring (efter 6 måneder), frokostordning og sociale arrangementer.

Om os

Conference Manager er en innovativ virksomhed i vækst. Vi er 24 kompetente kollegaer, som arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur og til dagligt arbejder med at forbedre og konstant videreudvikle vores markedsledende tilmeldingssystem.

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Head of Support, Trine Eckart, på te@conferencemanager.dk. Skriv ”kundesupporter” i emnet og vedhæft CV samt evt. udtalelser og dokumentation. Da vi vægter sikkerhed og privatliv meget højt, bedes du vedhæfte dine dokumenter i en passwordbeskyttet 7-zip fil med password: CM2020Support.

Har du spørgsmål kan du kontakte Trine Eckart på 25 23 11 44 eller ovenstående e-mail.

Bemærk!  For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest samt opnå (vi sørger for det i forbindelse med ansættelsen) og opretholde en PET godkendelse på HEMMELIGT (HEM) niveau.

Trine Eckart

Head of Support

Mød vores kollegaer

Den bedste måde at få indblik i, hvordan det er at arbejde hos Conference Manager, er gennem nogle af vores medarbejdere.

“Det var en rigtig fed oplevelse at kunne tage ud til en kunde og vende deres specifikke behov for efterfølgende at definere hvad der skulle udvikles for til sidst at se en nyudviklet funktion, der kunne løfte kundens arrangement”


Emma Kjeldsteen Nørgaard
Konsulent

Mød Emma

“Design af software og brugerflader har altid haft min interesse og efter en grundig research af Conference Managers profil på nettet, kunne jeg se, at jeg her ville jeg få en masse nye og spændende udfordringer samt videreudvikle mine kompetencer inden for digitalt design.”


Jakob Falk Hansen
Grafiker

Mød Jakob

“For 10 år siden, lavede jeg stort set ikke andet, end at kode – fra jeg stod op til jeg gik i seng. Så det blev naturligt for mig at søge nye udfordringer, at finde et sted hvor der var andre udviklere at sparre med, og mit valg faldt på Conference Manager, fordi jeg synes det var vildt spændende at skulle levere noget mange tusinde dagligt ville benytte.”


Lars Dam Andersen
Frontend Manager

Mød Lars

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?