Karriere

Vi ansætter de bedste og dygtigste på vores voksende hold. Tjek de job, der er angivet nedenfor, og lad os høre fra dig.

Hos Conference Manager bliver du en del af vores team på 25 passionerede kollegaer. Fælles for os og dig er, at vi er ambitiøse, og vi vil være de bedste til at udvikle Conference Manager, til at rådgive vores kunder og til at sikre langsigtede relationer.

I Conference Manager har vi en flad organisation, og vi prioriterer din udvikling i tæt dialog med dig. Vi tilbyder dig en arbejdsplads i nyrenoverede lokaler, nord for København, sammen med passionerede kollegaer som tager deres arbejde alvorligt, men hvor der også er plads til sjov. Det er en erklæret målsætning for os at have et godt arbejdsmiljø.

Hos os får du en konkurrencedygtig løn, pension, sundhedsforsikring og frokostordning. Ligeledes har vi fleksible arbejdstider, parkering direkte ved kontoret og offentligt transport til døren. Tjek de job, der er angivet nedenfor, og lad os høre fra dig. Eller kontakt os med en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket følgende kandidater

Down Arrow

Kundesupporter

Hos Conference Manager søger vi en ny dygtig kundesupporter med flair for salg, som skal være med til at gøre kundeoplevelsen af vores markedsledende produkt endnu bedre.

Stillingen

Som kundernes største hjælp, er du vores ekspert i brugen af de uendelige muligheder i Conference Manager. Du er en af vores stemmer udadtil, så du skal nyde at kommunikere med forskellige personer, uanset situationen. Selvstændig, grundig, og ansvarlig er et must, samt evne at kunne sætte dig i kundens sted, og kunne forklare, hvordan systemet anvendes i forhold til deres ønsker og behov.

Udover telefonsupport/service vil dit ansvarsområde også omfatte salgsmøder overfor potentielle såvel som eksisterende kunder. Der er derfor en forudsætning at du har erfaring med og lyst til at etablere og vedligeholde relationer til vores kundeportefølje, er proaktiv og opfølgende overfor nye potentielle kunder og forstår at skabe relationer og resultater.

Din uddannelsesbaggrund er mindre vigtig. Du skal dog have erfaring fra hotel- og konferenceindustrien, og det er en fordel hvis du har siddet i lignende stilling tidligere. Herudover er du serviceminded, præsentabel og imødekommende samt fuld af gå-på-mod. Du skal være flydende i dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt, da vi har kunder fra både ind- og udland. Vi forestår selvfølgelig oplæring i systemet, så du bliver ekspert i brugen af Conference Manager.

En karriere hos Conference Manager

Conference Manager er en innovativ virksomhed i vækst. Vi arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur. Du vil få udfordrende arbejdsopgaver og mulighed for udfoldelse, og du vil arbejde sammen med 26 kompetente kollegaer, som sætter pris på at have det sjovt imens. Hos os tilbyder vi:

 • Sociale arrangementer, det er vigtigt at vi har det godt sammen
 • Medindflydelse og ansvar fra første dag
 • Lækre nyindrettede kontorlokaler
 • Frokostordning, frisk frugt og god kaffe
 • Og parkering samt offentlig transport lige til døren

Vi har til huse i Virum, i lyse nyrenoverede lokaler.

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Head of Support, Trine Eckart, på te@conferencemanager.dk.

Skriv ”kundesupporter” i emnet og vedhæft CV samt evt. udtalelser og dokumentation. 
Da vi vægter sikkerhed og privatliv meget højt, bedes du vedhæfte dine dokumenter i en passwordbeskyttet 7-zip fil med password: CM2019Support.

Har du spørgsmål kan du kontakte Trine Eckart på 25 23 11 44 eller ovenstående e-mail.

Bemærk! For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest.

Trine Eckart

Head of support

Down Arrow

Webudvikler

Hos Conference Manager har vi store vækstambitioner, og vi søger derfor en erfaren webudvikler, som skal være med til at ekspandere vores web- og mobilplatforme og hjælpe med at lave det absolut bedste system indenfor vores branche.

En karriere hos Conference Manager

Conference Manager er en innovativ virksomhed i vækst, som tilbyder dig et udfordrende og spændende job som webudvikler. Vi arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur. Du vil få ansvar og medbestemmelse, og du vil arbejde sammen med 22 kompetente kollegaer, som sætter pris på at have det sjovt imens. Hos os tilbyder vi:

 • Fornuftig lønpakke, inkl. pension og sundhedsforsikring
 • Fleksible arbejdstider
 • Frokostordning, frisk frugt og god kaffe
 • Altid god fredagsbar
 • Og parkering samt offentlig transport lige til døren
 • Vi har til huse i Virum, udenfor den Københavns myldretrafik, i lyse nyrenoverede lokaler.

Vi står også klar med kompetenceudvikling i den retning, du synes er spændende, om det er mere kundekontakt, hardcore Node udvikling, backend programmering eller noget helt andet, så ønsker vi, at du bliver den bedste til det.

Stillingen

Du kommer til at sidde i udviklingsafdelingen sammen med vores 10-12 andre udviklere og grafikere, hvor stemningen er uhøjtidelig og humøret højt. Her vil du med din ekspertise og erfaring være med i alle dele af systemet både backend, frontend og mobil.

Du vil bl.a. være med til at:

 • Udvikle på vores Node-setup, som vi bruger til vores interaktive systemer
 • Skrive kode i vores foretrukne javascript framework
 • Lave SQL til vores databaser
 • Du vil ikke skulle lave HTML eller anden grafisk arbejde, men vil i stedet kommunikere med vores grafikere om at få leveret hvad du har brug for
 • Du vil ligeledes have en stor vægtning i valg af teknologier og kan komme med dit input til hvordan vi laver det fedeste system

Din profil

Du elsker at udvikle og kan se helheden i systemet. Det er vigtigt for os, at du kan tænke selv og forudser problemer og finder løsninger. Du er desuden god til at forstå systemer fra en brugers synspunkt og kan komme med input, hvis noget ikke er optimalt.

Du har 2-3 års erfaring med web og udvikling i f.eks. JavaScript og PHP, C# eller lign. som enten er erhvervserfaring, eller fra din fritid hvor du har lavet nogle fede projekter, som du kan fremvise.

Derudover interesserer du dig for nye teknologier og nikker genkendende, når du hører ord som Node, React, Webpack og Git.

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Head of Development, Bjørn Jensen, på bj@conferencemanager.dk.

Skriv ”Webudvikler” i emnet og vedhæft CV og eksempler på udvikling du har været med til at lave. 
Da vi vægter sikkerhed og privatliv meget højt, må du gerne vedhæftet dine dokumenter i en passwordbeskyttet 7-zip fil med password: CM2018WebDev

Bemærk! For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest. 
Har du spørgsmål kan du kontakte Bjørn Jensen på 88 83 20 49 eller ovenstående e-mail.

Bjørn Jensen

Head of Development

Down Arrow

App-udvikler til iOS og Android

Vi søger en ekspert indenfor app-udvikling, som kan stå for at udvikle vores apps til iOS og Android, så de teknisk og UI-mæssigt er tidssvarende og lever op til de krav, der stilles af vores kunder, vores kunders kunder og ikke mindst Apple og Google.

En karriere hos Conference Manager

Conference Manager er en innovativ virksomhed i vækst, som tilbyder dig et udfordrende og spændende job som app-udvikler. Vi arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur. Du vil få ansvar og medbestemmelse, og du vil arbejde sammen med 22 kompetente kollegaer, som sætter pris på at have det sjovt imens. Hos os tilbyder vi:

 • Fornuftig lønpakke, inkl. pension og sundhedsforsikring
 • Fleksible arbejdstider
 • Frokostordning, frisk frugt og god kaffe
 • Altid god fredagsbar
 • Og parkering samt offentlig transport lige til døren
 • Vi har til huse i Virum, udenfor den Københavns myldretrafik, i lyse nyrenoverede lokaler.

Vi står også klar med kompetenceudvikling i den retning, du synes er spændende, og der er mulighed for at berøre en masse andre udviklingsmæssige områder, som du synes er spændende. Vi ønsker, at du bliver den bedste indenfor dét, du brænder for.

Stillingen

Stillingen er en ren app-udviklerstilling, hvor du vil være med til at definere opgaverne baseret på interne og eksterne ønsker. Bland andet skal du kommunikere med vores konsulent- og supportafdeling om bugs og features og kunne vurdere, prioritere og udarbejde udviklingsplaner ud fra dette. 
Du skal også sørge for at koordinere med vores grafikere om muligheder og udvikling af vores apps, men vil modtage færdige grafiske slides i Adobe XD. Du vil blandt andet skulle:

 • Udvikle vores apps i React-Native til iOS og Android
 • Publishe nye apps og opdateringer til App Store og Google Play
 • Udvikle back-end til apps i Node op mod MSSQL 2017
 • Kommunikere med vores grafikere om design og usability
 • Aktivt være med til at bestemme frameworks, teknologier og UX
 • Vores back-end kører Node.js og MSSQL 2017, og du skal selv kunne udvikle de API’er, der er behov for – i samarbejde med den øvrige udviklingsafdeling. Andre udviklere vil blive tilknyttet app-udviklingen efter behov, og det vil være dit ansvar at fordele opgaver, lave code-review og sørge for et samlet gennemarbejdet resultat til tiden.

Stillingen er fuld tid, og dit arbejde vil mestendels foregå på vores adresse i Virum. Besøg hos kunder og andre interessenter vil dog kunne forekomme.

Din profil

Du har allerede erfaring i udvikling og udgivelse af apps til mobile løsninger og du kan fremvise tidligere apps du har været med til at udvikle. Det er et krav at du besidder stærke kompetencer indenfor:

 • React-Native
 • Node
 • SQL

Derudover er det vigtigt at du:

 • Kan udvikle native komponenter i Java og og Objective C/Swift
 • Selv kan finde løsninger på udviklings-mæssige problemer
 • Holder dig opdateret på udvikling indenfor apps-området
 • Du elsker at udvikle og se kunderne bruge det, du har lavet, samtidig er du god til at sætte dig ind i nye ting og vil gerne prøve grænser af. Og så sidder du allerede med en masse fede idéer til at gøre vores apps endnu bedre.

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Head of Development, Bjørn Jensen, på bj@conferencemanager.dk.

Skriv ”App-udvikler” i emnet og vedhæft CV og eksempler på udvikling du har været med til at lave. 
Da vi vægter sikkerhed og privatliv meget højt, må du gerne vedhæftet dine dokumenter i en passwordbeskyttet 7-zip fil med password: AppDeveloperToday

Bemærk! For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest. 
Har du spørgsmål kan du kontakte Bjørn Jensen på 88 83 20 49 eller ovenstående e-mail.

Bjørn Jensen

Head of Development

Down Arrow

Netværks- og driftstekniker

Brænder du for en varieret hverdag, hvor du effektivt og selvstændigt løser dine opgaver og kan være med til at sætte dit eget præg? Så er det dig, vi leder efter. Conference Manager søger en driftstekniker til vores Operations afdeling, som kan varetage vedligeholdelse og installationer i vores serverpark samt hos vores kunder.

Stillingen

Din primære opgave vil være vedligeholdelse af vores interne servere, netværk samt IT-support hos vores eksterne kunder og internt i huset. Dette inkluderer installation af både Windows og Linux systemer, og opdatering af disse. Du vil også skulle stå for opsætning af netværk, opsætning og support af desktops, samt være ansvarlig for opsætning og vedligeholdes af en række softwareprodukter, herunder mailservere, DNS-servere, Windows AD, overvågning og backup systemer.

Support af vores eksterne kunder vil typisk blive håndteret over telefon og remote desktop, men der vil også være behov for at køre ud til kunden, f.eks. i forbindelse med installation og udskiftning af hardware. Din primære arbejdsplads er dog på vores kontor i Virum. Du bliver en del af et team med dedikerede kollegaer med højt humør, som alle gør deres for at understøtte vores forretning bedst muligt.

Din profil

Dine kompetencer inkluderer både Windows og Linux, og du er hverken bange for at arbejde i en shell eller GUI. Du har god netværksforståelse og kan sætte dig ind i nye protokoller og systemer. Du har ikke noget problem med at kommunikere både mundtligt og skriftligt med eksterne IT-folk, men også med brugere som har behov for hjælp til opsætning af e-mail på en iPhone eller tilkobling via VPN. 
Vi benytter følgende systemer som du enten kender allerede, eller vil skulle sætte dig ind i:

 • Windows Server 2012R2 – 2016
 • Centos og Ubuntu
 • Docker
 • Nagios
 • HAProxy
 • Exchange server
 • MS Active Directory
 • Veritas Backup Exec

Herudover har du kendskab til følgende:

 • Netværkstopologi
 • Netværksrouting
 • Internetkommunikation, herunder DNS, Email og Web

Du har enten en relevant uddannelse og/eller kan fremvise erfaring fra et tidligere job – men allervigtigst er, at du skal brænde for det tekniske. Vi skal nok sørge for at give dig den nødvendige tekniske sparring indenfor de områder, du måske ikke har haft stor berøring med.

Stillingen er fastansættelse på fuld tid. Lønnen vil være efter kvalifikationer, og du tilbydes personalegoder som f.eks. pensionsordning- og sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer.

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til: job@conferencemanager.dk. Skriv ”IT-Tekniker” i emnet og vedhæft CV.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Development Bjørn Jensen på 88 83 20 49 eller ovenstående e-mail. For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest og har kørekort til alm. bil.

Bjørn Jensen

Head of Development

Down Arrow

Udvikler til DevOps team

Hos Conference Manager følger vi udviklingen for at lave de bedste systemer. Det betyder bl.a. at vi bruger Node, Docker, Jenkins m.m. og vi skal bruge flere på vores DevOps team til at styre og udvikle disse, og andre nye systemer som de kommer. Vi søger derfor en udvikler til vores DevOpsteam.

Stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling på vores kontorer i Virum. Du kommer til at sidde i vores DevOps-afdeling hvor du vil være i tæt dialog med vores udviklere og teknikere. Her vil du være bindeleddet, som sikrer gode udviklingsmiljøer, koordinerer med Operations omkring serverbehov og opsætning samt vedligeholder og nytænker indenfor test- og release-procedurer.
Du vil bl.a. være med til at:
• Vedligeholde og optimere vores Jenkins-servere
• Opsætte og styre vores Docker-setup
• Forbedre test og release-processer
• Udvikle interne værktøjer til styring af udviklingsmiljøer, ISO-27001 compliance og mere
• Opsætte og monitorere overvågning af vores systemer sammen med vores Operations afdeling.

Du vil skulle holde dig opdateret både indenfor nuværende produkter og teknologier, men vil også være ledende indenfor implementering af nye spændende muligheder.

Din profil

Du kommer enten fra en lignende stilling eller du har en baggrund indenfor udvikling og vil gerne prøve noget nyt. Du kender til ét eller flere af følgende systemer; Docker, Node, Jenkins, HaProxy, Nginx, Elastic Stack og har en god forståelse for hele web-stacken, bl.a. Webservers, Load balancers/reverse proxies, clientside scripting og serverside kode.
Du forstår hvordan man har flere branches af et miljø kørende under udvikling, og hvordan dette samles i beta, staging og live-miljøer.
Du vil gerne tage aktiv del i at forbedre udviklingsprocesserne og nedbringe mulighederne for fejl. Og ikke mindst synes du, at det er en spændende tid med alle de muligheder, der er opstået og fortsat er i udvikling, hvorfor du som det naturligste holder dig opdateret på, hvad der sker på markedet.

Stillingen er fastansættelse på fuld tid. Lønnen vil være efter kvalifikationer, og du tilbydes personalegoder som f.eks. pensionsordning- og sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer. Conference Manager har til huse i Virum i lyse nyrenoverede lokaler. Vi står altid klar med kompetenceudvikling, så du er klædt på til at håndtere den rivende udvikling, IT befinder sig i, og så du kan bidrage med fornuftige og sjove løsninger til vores setup.

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Head of Development, Bjørn Jensen, på bj@conferencemanager.dk.
Skriv ”DevOps” i emnet og vedhæft CV og ansøgning. Vedhæft gerne dine dokumenter i en passwordbeskyttet 7-zip fil med password: DevOpsDeveloper4CM. Har du spørgsmål kan du kontakte Bjørn Jensen på 88 83 20 49 eller ovenstående e-mail.

Bemærk! For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest.

Bjørn Jensen

Head of Development

En af os

“Det var en rigtig fed oplevelse at kunne tage ud til en kunde og vende deres specifikke behov for efterfølgende at definere hvad der skulle udvikles for til sidst at se en nyudviklet funktion, der kunne løfte kundens arrangement”

Emma Kjeldsteen Nørgaard
Konsulent

Mød Emma

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?