Karriere

Vi ansætter de bedste og dygtigste på vores voksende hold. Tjek de job, der er angivet nedenfor, og lad os høre fra dig.

Hos Conference Manager bliver du en del af vores passionerede team. Fælles for os og dig er, at vi er ambitiøse, og vi vil være de bedste til at udvikle Conference Manager, til at rådgive vores kunder og til at sikre langsigtede relationer.

I Conference Manager har vi en flad organisation, og vi prioriterer din udvikling i tæt dialog med dig. Vi tilbyder dig en arbejdsplads i nyrenoverede lokaler, nord for København, sammen med passionerede kollegaer som tager deres arbejde alvorligt, men hvor der også er plads til sjov. Det er en erklæret målsætning for os at have et godt arbejdsmiljø.

Hos os får du en konkurrencedygtig løn, pension, sundhedsforsikring og frokostordning. Ligeledes har vi fleksible arbejdstider, parkering direkte ved kontoret og offentligt transport til døren. Tjek de job, der er angivet nedenfor, og lad os høre fra dig. Eller kontakt os med en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket følgende kandidater

Down Arrow

Erfaren Backend-profil

Er du en erfaren backend-profil, der ønsker at få sat dine kompetencer i spil i et højt fagligt miljø med mulighed for god sparring? – så har vi et rigtig spændende job til dig!

Down Arrow

Software developer

Do you want to be part of a diverse and committed team, where you will have the opportunity to work on a challenging team and you will contribute to continuous improvement of our Conference Manager system.

Down Arrow

Database-interesseret udvikler eller erfaren DBA

Conference Manager søger en (eventuelt nyuddannet) udvikler som gerne vil skifte over til at arbejde med databaser eller en erfaren DBA til at varetage det stigende behov for dedikeret database-arbejde.

Down Arrow

Datatekniker

Har du sukket efter muligheden for at forsøde hverdagen for et team af inkarnerede og dygtige udviklere, hvor du får ansvaret for at forbedre og optimere vores driftsetup? – Så er det dig vi leder efter!

Down Arrow

Erfaren Frontend-udvikler

Er du en stærk holdspiller? Har du et højt drive, og trives du med at planlægge dine opgaver? – så er du måske vores nye erfarne frontend-udvikler!

Down Arrow

Account Manager

Er du profilen der får et kick af at åbne døre til nye kunder og finder tilfredsstillelse i at drive salgsprocessen frem til endelig ordre – så er du måske rette vedkommende!

Down Arrow

App-udvikler

Har du stor interesse for iOS og Android app-teknologi? Og vil du udvikle på to af landets mest brugte event-apps? – så er denne stilling helt sikkert noget for dig!

Down Arrow

DevOps-specialist

Har du interesse og erfaring med operations & DevOps? Er du stædig når det kommer til at finde den bedste løsning ift. at sikre et optimalt setup? – så er det lige dig vi står og mangler!

Down Arrow

Customer Success Manager

We’re looking for an exceptional Customer Success Manager, to join our team in Virum, with focus on the Danish market.

PET Sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”

Hos Conference Manager behandler vi persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type – og på tværs af hele vores organisation. På den måde kan vi altid inddrage de mest relevante ressourcer uden at skulle tænke på, om medarbejderne i hvert tilfælde må behandle ”hemmelige data”. Det giver os fuld fleksibilitet og mulighed for effektivt og sikkert at løse enhver opgave for enhver kunde. Derfor skal alle medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET for at kunne arbejde hos Conference Manager.

Vi behandler persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type, og derfor skal vores medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET.

Læs mere

Mød vores kollegaer

Den bedste måde at få indblik i, hvordan det er at arbejde hos Conference Manager, er gennem nogle af vores medarbejdere.

“Digitale brugerflader og software har altid haft min interesse og efter en grundig research af Conference Managers profil på nettet, kunne jeg se, at jeg her ville jeg få en masse nye og spændende udfordringer.”


Jakob Falk Hansen
Grafiker

Mød Jakob

“Stillingen hos Conference Manager lød spændende, fordi den bl.a. kombinerede min erfaring med kursusadministration samt hjælp til implementering af et softwaresystem blandt brugere, der ikke nødvendigvis er digitalt mindede.”


Desiré Diget Andreasen
Konsulent

Mød Desiré

“I forbindelse med min uddannelse som ’Datateknikker med speciale i programmering’ skulle jeg i mesterlære. Jeg var derfor rundt forskellige steder for at undersøge mine muligheder, hvor jeg bl.a. stødte på Conference Manager.”


Lauge Korsholm
Udvikler

Mød Lauge

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?