Karriere

Vi ansætter de bedste og dygtigste på vores voksende hold. Tjek de job, der er angivet nedenfor, og lad os høre fra dig.

Hos Conference Manager bliver du en del af vores passionerede team. Fælles for os og dig er, at vi er ambitiøse, og vi vil være de bedste til at udvikle Conference Manager, til at rådgive vores kunder og til at sikre langsigtede relationer.

I Conference Manager har vi en flad organisation, og vi prioriterer din udvikling i tæt dialog med dig. Vi tilbyder dig en arbejdsplads i nyrenoverede lokaler, nord for København, sammen med passionerede kollegaer som tager deres arbejde alvorligt, men hvor der også er plads til sjov. Det er en erklæret målsætning for os at have et godt arbejdsmiljø.

Hos os får du en konkurrencedygtig løn, pension, sundhedsforsikring og frokostordning. Ligeledes har vi fleksible arbejdstider, parkering direkte ved kontoret og offentligt transport til døren. Tjek de job, der er angivet nedenfor, og lad os høre fra dig. Eller kontakt os med en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket følgende kandidater

Down Arrow

Full-Stack Udvikler

Hos Conference Manager har vi store vækstambitioner, og vi søger derfor en alsidig full-stack udvikler, som skal være med til lave det absolut bedste system indenfor vores branche.

Down Arrow

DevOps med udviklingserfaring

Hos Conference Manager følger vi udviklingen for at lave de bedste systemer. Det betyder bl.a. at vi bruger Node, Docker, Jenkins m.m. og vi har brug for at styrke vores fokus på at styre og udvikle disse, og andre nye systemer som de kommer. Vi søger derfor en udvikler til vores DevOpsteam.

Down Arrow

Kundesupporter

Brænder du for at give den bedste kundeoplevelse? Arbejder du effektivt og selvstændigt, og kan du samtidig være en teamplayer? Så er det dig vi leder efter.

Down Arrow

Kundesupporter med tyske sprogkundskaber

Vores salgsteam i München har siden sin begyndelse fokuseret på at sælge vores platform og vi er tæt på et gennembrud. For at imødekomme de nyopståede behov skal Conference Manager ansætte flere tysktalende supportere.

PET Sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”

Hos Conference Manager behandler vi persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type – og på tværs af hele vores organisation. På den måde kan vi altid inddrage de mest relevante ressourcer uden at skulle tænke på, om medarbejderne i hvert tilfælde må behandle ”hemmelige data”. Det giver os fuld fleksibilitet og mulighed for effektivt og sikkert at løse enhver opgave for enhver kunde. Derfor skal alle medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET for at kunne arbejde hos Conference Manager.

Vi behandler persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type, og derfor skal vores medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET.

Læs mere

Mød vores kollegaer

Den bedste måde at få indblik i, hvordan det er at arbejde hos Conference Manager, er gennem nogle af vores medarbejdere.

“Det var en rigtig fed oplevelse at kunne tage ud til en kunde og vende deres specifikke behov for efterfølgende at definere hvad der skulle udvikles for til sidst at se en nyudviklet funktion, der kunne løfte kundens arrangement”


Emma Kjeldsteen Nørgaard
Konsulent

Mød Emma

“Design af software og brugerflader har altid haft min interesse og efter en grundig research af Conference Managers profil på nettet, kunne jeg se, at jeg her ville jeg få en masse nye og spændende udfordringer samt videreudvikle mine kompetencer inden for digitalt design.”


Jakob Falk Hansen
Grafiker

Mød Jakob

“For 10 år siden, lavede jeg stort set ikke andet, end at kode – fra jeg stod op til jeg gik i seng. Så det blev naturligt for mig at søge nye udfordringer, at finde et sted hvor der var andre udviklere at sparre med, og mit valg faldt på Conference Manager, fordi jeg synes det var vildt spændende at skulle levere noget mange tusinde dagligt ville benytte.”


Lars Dam Andersen
Frontend Manager

Mød Lars

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?