Jakob

Grafiker

Billede af Jakob, grafiker hos Conference Manager

Hvorfor søgte du til Conference Manager?

“Digitale brugerflader og software har altid haft min interesse og efter en grundig research af Conference Managers profil på nettet, kunne jeg se, at jeg her ville jeg få en masse nye og spændende udfordringer samt udvikle mine kompetencer inden for systemdesign og digitale produkter.”

Hvad kan du bedst lide ved dit arbejde?

“Variationen af opgaver til at videreudvikle vores produkter, er helt klart det bedste ved mit arbejde. Det stimulerer mine interesser på alle parametre, og styrker mine kompetencer som grafiker og systemdesigner. At være en del af kompetent udviklingsteam er super inspirerende og giver mig den medvind jeg har brug for, til at blive bedre til mit arbejde.”

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

Jeg holder rigtig meget af kaffe! Så den første jeg siger “Godmorgen” til, er kaffemaskinen i lobbyen. Med kaffen i hånden, tager jeg lige en runde i huset og hilser på alle kollegaerne. Så high-fiver jeg mine grafiske kollegaer og vi gennemgår dagens opgaver. Og inden jeg får set mig om, er arbejdsdagen næsten slut og en masse ting er nået.

Hvad er din baggrund?

“Jeg er uddannet Mediegrafiker fra Københavns Tekniske Skole og stod i lære i en virksomhed hvor jeg arbejdede med at formidle, layoute og tilpasse reklamer for store og mellemstore virksomheder i Gaming-industrien. Da jeg havde færdiggjort min uddannelse og læreplads, søgte jeg nye udfordringer og fandt Conference Manager, som blev mit startskud til at arbejde i softwarebranchen.

Vælg sprog

Du kan vælge mellem følgende sprog.

Danmark

Europa

UK

Tyskland

Holland

Conference Manager logo

Din bestilling er nu bekræftet!

Vi har modtaget din bestilling og sender snart en bekræftelse på mail med flere detaljer. Mange tak for din ordre!

Med venlig hilsen
Conference Manager

Har du spørgsmål vedrørende bestillingen?
Ring til os på +45 88 83 20 00

Conference Manager logo

Du er nu tilmeldt vores nyheder og opdateringer!

Du kan forvente at modtage en eller flere mails om måneden med relevant indhold om vores systemer og services. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af vores mails.

Med venlig hilsen
Conference Manager

Conference Manager logo

Mange tak for din henvendelse!

Vi har nu modtaget din henvendelse. Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en relevant medarbejder.

Med venlig hilsen
Conference Manager