Om os

Siden 1998 har vi lavet brugervenlige systemer til arrangementsafholdelse og hjulpet flere tusind virksomheder til en lettere hverdag.

Vi har bygget kursus-, konference og tilmeldingssystemer siden 1998 – dengang der kun var ganske få der havde et behov for den slags. I dag er det udelukkende det vi beskæftiger os med – og vi er passionerede om at være det bedste til det.

Conference Manager – det er os! Vi stræber efter at lave det ultimative system til nem og fleksibelhåndtering af konferencer, møder, kurser, messer, events og alt dét, som drejer sig om mennesker der skal møde.

Vi er 25 ildsjæle på vores hovedkontor lidt nord for København, og vi arbejder professionelt med at levere vores løsninger til kunder i hele Europa. Vores drøm er at gøre det super enkelt at styre arrangementer fra 10-10.000 deltagere. Det skal være så let, at du ikke behøver træning for at kaste dig ud i det. Og drømmen er så småt ved at gå i opfyldelse – hver dag bruger mere end 700 virksomheder og tusindvis af deltagere vores system.

Conference Manager er 100% danskejet og er etableret som aktieselskab. Vi har til huse i Virum, og i 2015 etablerede vi også Conference Manager i Tyskland.

Vi knokler hver eneste dag med at forbedre detaljerne og videreudvikle nye smarte funktioner, der skal hjælpe med at effektivisere tilmeldingsprocessen.

Ledelsen

Ledelsen i Conference Manager er ansvarlig for selskabets daglige ledelse og skal sikre, at selskabet udlever sin strategi og overholder love og regler indenfor vort område.

CEO er registreret i CVR registeret/Erhvervsstyrelsen.

Ledelsen består på nuværende tidspunkt af:

Rasmus Teilmann

Founder

Jan Beyer

Chief Executive Officer (CEO)

Claus Buur

Director of sales

Trine Eckart

Head of Support

Jens Knagh Trojahn

Head of Projects

Bjørn Jensen

Head of Development

Presse

Vi har gjort det let at få adgang til vores pressebilleder og logo. Du får filerne samlet i en mappe ved at klikke download.

Conference Manager logo

En zip fil med Conference Manager logoet i eps, jpg, gif, tif format.

Download (2,8 mb)

Pressebilleder samlet

En zip fil med alle billeder i jpg format (300ppi, CMYK)

Download (41,5 mb)

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?