Vi sidder altid klar til at assistere

Har du spørgsmål til vores løsninger, systemet eller noget helt tredje, sidder vi klar til at tage en samtale. Kontakt os via formularen og ret din henvendelse til salg eller support.

Vi behandler dine oplysninger med omtanke

Først og fremmest er det vigtigt, at vores kunder er helt trygge ved at overlade data til os. Vi er derfor uddannet i at håndtere dine oplysninger sikkert og professionelt. Læs hvordan vi behandler data og personoplysninger i vores Privatlivspolitik.

Ved at benytte kontaktformularen accepterer du Conference Managers privatlivspolitik, og du giver samtykke til at modtage e-mails eller telefonopkald om vores produkter.

Driftstatus

Du kan holde dig opdateret om tilstanden for vores systemer og tjenester ved at besøge vores driftstatusside, hvor du kan læse operationelle meddelelser samt give besked til vores tekniske afdeling.

Gå til driftstatus

Hvordan kan vi hjælpe?

Vælg hvilken afdeling som du vil i kontakt med.

Support og kundeservice

Er du kunde og har brug for hjælp til Conference Manager, sidder vores supportafdeling altid klar til at besvare dine spørgsmål og assistere med dit arrangement.

Jeg vil gerne kontaktes via:

Ofte stillede spørgsmål

Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål i vores FAQ herunder.

Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange arrangementer i afholder samt hvor mange der skal have adgang til systemet samtidig. Vi anbefaler SMB-licensen til små og mellemstore virksomheder, som ønsker at effektivisere deres event håndtering. SMB-licensen inkluderer alt hvad du har brug for til den almene eventhåndtering. 

Enterprise-licensen henvender sig til større virksomheder, som afholder mange arrangementer og som har specifikke behov for brugere, moduler og integrationsmuligheder.

Ja, vi har to. Én til deltagerne (CM Events) og én til arrangørerne (CM Exhibition). Begge er gratis at downloade og kan hentes til både IOS og Android. 

Ja, Conference Manager elsker lister, og der genereres derfor automatisk flere forskellige, for at sikre arrangøren det bedste overblik over de oplysninger. Alle lister kan downloades til Excel, ligesom den komplette liste, som viser alle deltagernes indtastede oplysninger og valg.

Ja, du har mulighed for at importere en Excel-fil med potentielle deltagere, som du så enten kan vælge at invitere via systemet, eller tilmelde dem direkte i systemet.

Datasikkerhed er vores topprioritet. Indenfor ethvert område der berører IT-sikkerhed, har vi veletablerede procedurer, der sikrer dine data.

For at sikre forankring af sikkerheden som en integreret del af alt, hvad vi laver, er vi ISO 27001 certificeret. Det betyder i praksis, at vi tænker sikkerhed ind i alt hvad vi foretager os som virksomhed, lige fra adskillelse af drift og udvikling til måden, hvorpå vi varetager kundeservice.

Conference Manager er et brugervenligt og intuitivt system, og faktisk kan du på blot 5 minutter oprette et arrangement og åbne for tilmelding. Samtidig kan systemet også rigtig meget, så du har mulighed for både at lave de ”lette” tilmeldingsforløb, men også de mere komplekse forløb, hvor deltagerne skal tage stilling til mange ting, helt afhængigt af hvad du har brug for i forhold til netop dit arrangement.

Kortbetalinger (heriblandt også mobilepay), bankoverførsler og indbetalingskort er de mest gængse, men du kan også tilbyde kontantbetalinger, hvis det er relevant for dit arrangement. derudover er PayPal også en mulighed.

Nej, som arrangør bestemmer du selv, hvor mange deltagere, der kan være med og evt. hvor mange deltagerkategorier (billettyper) de skal være fordelt på.

Nej, det kræver ikke andet end et link for at en deltager kan tilmelde sig. Dog kan du som arrangør godt få sat dit arrangement op til, at dine deltagere logger ind for at kunne tilmelde sig – f.eks. så I kan sikre, at det kun er jeres medlemmer, der tilmelder sig arrangementet.

Ja, du har mulighed for at lave forskellige billettyper, eller Deltagerkategorier, som de kaldes i Conference Manager. Her kan du ”forskelsbehandle” dine deltagere, f.eks. hvis de skal have forskellige priser, muligheder i forbindelse med tilmeldingen (måske nogen skal tilbydes overnatning, og andre ikke skal?), nogen skal angive personoplysninger, som andre måske ikke skal, og deslige.

Ja, du har som arrangør mulighed for at bede dine deltagere om at tage stilling til hvilke programpunkter, workshops, og deslige de ønsker at deltage i.

Kortbetalinger (heriblandt også mobilepay), bankoverførsler og indbetalingskort er de mest gængse, men du kan også tilbyde kontantbetalinger, hvis det er relevant for dit arrangement. derudover er PayPal også en mulighed.

Det kræver ikke noget at ændre priser i Conference Manager.

I Conference Manager bliver kun dine deltagerindtægter til arrangementet registreret. Du bør derfor have et decideret regnskab i forhold til udgifter (til undervisere, lokale, forplejning og deslige) og indtægter i et system uden for Conference Manager, for at holde styr på omkostninger og omsætning af hele dit arrangement.

Det afhænger af, hvordan de har betalt. Du kan dog nemt sørge for, at dine deltagere får deres penge tilbage i tilfælde af at et arrangement eller programpunkt aflyses. 

Ja, i Conference Manager bestemmer du selv, hvorvidt dit arrangement skal være gratis eller koste penge. Du kan også vælge, at det skal koste penge for nogle deltagere, mens det skal være gratis for andre at deltage.

Vælg sprog

Du kan vælge mellem følgende sprog.

Danmark

Europa

UK

Tyskland

Holland

Conference Manager logo

Din bestilling er nu bekræftet!

Vi har modtaget din bestilling og sender snart en bekræftelse på mail med flere detaljer. Mange tak for din ordre!

Med venlig hilsen
Conference Manager

Har du spørgsmål vedrørende bestillingen?
Ring til os på +45 88 83 20 00

Conference Manager logo

Du er nu tilmeldt vores nyheder og opdateringer!

Du kan forvente at modtage en eller flere mails om måneden med relevant indhold om vores systemer og services. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af vores mails.

Med venlig hilsen
Conference Manager

Conference Manager logo

Mange tak for din henvendelse!

Vi har nu modtaget din henvendelse. Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en relevant medarbejder.

Med venlig hilsen
Conference Manager