Kunder

Vi er i tæt dialog med vores kunder og sørger for at være på forkant med at udvikle tilmeldingssystemet efter deres behov. Læs herunder hvordan systemet har lettet hverdagen for nogle udvalgte kunder.

Hotel Koldingfjord

Vi benytter Conference Manager her på Hotel Koldingfjord til håndtering af arrangementer, fordi vi oplever efterspørgsel hos vores kunder. Vi ser det som en mulighed for at give vores kunder en ekstra hjælp ifm. planlægning og afvikling af arrangementer, og så er det bare enormt smart, fordi man flytter sig fra pen og papir til et online medie.

Peder Madsen

Direktør

Siemens

Siemens

Tilmeldingssystemet Conference Manager letter mit arbejde, fordi det altid er meget konkret at arbejde i, og giver mig up-to-date information omkring deltagere og lignende…

Susanne B. Jepsen

Senior Manager

Læs mere

VIA University College

VIA University College

Conference Managers tilmeldingssystem har lettet vores arbejde betragteligt i forhold til det system vi brugte tidligere…

Susanne Loft Hultquist Sørensen

Administrativ partner

Læs mere

Redbull cliffdiving

RedBull

Conference Manager var sparringspartner såvel før som under afholdelsen af Cliff Diving fra Operaen. Red Bull har siden arrangementet valgt at benytte tilmeldingssystemet på flere nye arrangementer.

Læs mere

Aarhus Universitet

Aarhus Universitet har valgt Conference Manager som tilmeldingssystem, da de var den eneste leverandør der levede op til vores forventninger. Vi arbejder med personfølsomme oplysninger, derfor er det vigtigt for os, at Conference Manager har en ISO 27001-certifiering.

Gitte Munk & Tobias Juel Frandsen

Event Manager & projektleder

Danmarks Tekniske Universitet

DTU

Det er meget tilfredsstillende, at jeg kan vise mine kollegaer, at vi har én platform til alle typer arrangementer, som samtidig opfylder vores sikkerhedskrav.

Dag Stinus

IT-Chef

Læs mere

MHI Vestas

Et stort plus ved systemet er dets brugervenlighed, Conference Manager gør sign-up processen enkel og ligetil – både for mig som Event Planner og for alle vores gæster.

Camilla Harbo Christensen

Event Consultant

Læs mere

Danish Travel Awards 2018

Standby Danmark

Vi er meget begejstret for tilmeldingssystemet, da det er super fleksibelt og giver mulighed for individuelle ønsker samt mulighed for at lave noget lækkert rent grafisk.

Gitte Nielsen

PA/Sales Executive

Læs mere

Vi er det foretrukne tilmeldingssystem i Danmark, og har hjulpet adskillige kunder med deres arrangementer – fra de små eksklusive på 10 deltagere, til de helt store med 10.000 tilmeldinger.

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?