Alt du behøver for at afholde et fantastisk event

Conference Manager optimerer alle dele af dit event; helt fra forberedelse og opsætning til evaluering og afslutning. Dyk ned i systemets mange funktioner.

Forbered. Kommuniker. Afhold. Evaluer

Gå på opdagelse i de omfattende funktioner, som vores tilmeldingssystem tilbyder inden for professionel eventhåndtering. Lad dig inspirere af de mange muligheder, der er med til at gøre Conference Manager til Europas foretrukne tilmeldingssystem.

Opsætning & forberedelse

Det hele starter med en god forberedelse

Når du forbereder dit arrangement i Conference Manager giver systemet dig gode muligheder for at gøre det ekstra særligt at tilmelde sig netop dit arrangement. Gå på opdagelse i nogle af vores kernefunktioner, som kan benyttes til at forberede og opsætte dit arrangement.

Kommunikation & materiale

Kommuniker dine budskaber effektivt​

Systemet giver dig brugervenlige muligheder for at kunne udarbejde alt dit materiale enkelt samt bevare overblikket over din kommunikation med e-mails og sms’er. Læs mere om de brugbare kommunikationsredskaber, som kan benyttes i Conference Manager.

Afholdelse & overblik

Bevar deltageroverblikket, og afhold dine arrangementer med stil

Uanset størrelsen på dine arrangementer, sørger Conference Manager for, at du bevarer overblikket gennem hele processen. Vores system er udstyret med pålidelige og smarte eventværktøjer, der sikrer professionel og effektiv afvikling af alle dine arrangementer.

Fuld liste over deltagere som er checket ind med CM Exhibition appen.

Evaluering & opfølgning

Hele opfølgningen samlet ét sted

Conference Manager giver dig mulighed for at administrere økonomien, generere forskellige deltagerlister og meget mere. Du kan også oprette opfølgningsvurderinger og evalueringer for at indsamle deltagernes meninger.

Kom i gang med Conference Manager

Et komplet system til håndtering af tilmeldinger og administration af konferencer, kurser, messer og workshops. Vi tilbyder support alle ugens hverdage, og du er altid velkommen til at kontakte os for råd og sparring.

Vælg sprog

Du kan vælge mellem følgende sprog.

Danmark

Europa

UK

Tyskland

Holland

Conference Manager logo

Din bestilling er nu bekræftet!

Vi har modtaget din bestilling og sender snart en bekræftelse på mail med flere detaljer. Mange tak for din ordre!

Med venlig hilsen
Conference Manager

Har du spørgsmål vedrørende bestillingen?
Ring til os på +45 88 83 20 00

Conference Manager logo

Du er nu tilmeldt vores nyheder og opdateringer!

Du kan forvente at modtage en eller flere mails om måneden med relevant indhold om vores systemer og services. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af vores mails.

Med venlig hilsen
Conference Manager

Conference Manager logo

Mange tak for din henvendelse!

Vi har nu modtaget din henvendelse. Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en relevant medarbejder.

Med venlig hilsen
Conference Manager