Siemens Gamesa Renewable Energy vindmøller

Siemens

“ Siemens Gamesa Renewable Energy har brugt Conference Manager til planlægning af events, konferencer og messer igennem flere år. Arbejdet med planlægning af alle typer events er blevet en del lettere, og har frigivet en del mandetimer i planlægningsfasen. Også under eksekvering af events har vi indsat Conference Manager, fx ved scanning af billetter. Slutteligt tracker vi hvert event igennem Conference Managers spørgeskemafunktion for at evaluere aktivitetens succes.

Vi bruger Conference Manager temmelig bredt, fra arrangementer for 30 personer og op til potentielt 12.000 PAX. Vi har bl.a. brugt det til konferencer, julefrokoster, messeplanlægning og meget andet. Vi har tilkøbt Conference Managers SMS service, som vi fik temmelig meget gavn af under en evakuering på en messe, hvor jeg gennem systemet kunne sende SMS til alle deltagerne, med oplysninger om, hvordan de skulle agere.

Systemet letter mit arbejde, fordi det altid er meget konkret at arbejde i, og giver mig up-to-date information omkring deltagere og lignende. Det giver minimal risiko for fejl. Desuden er giver det mig en platform til let håndtering af- og kommunikation til grupper, registrering af gæster via systemet osv. ”

Susanne B. Jepsen
Senior Manager
MarCom/Corporate Communications

Vælg sprog

Du kan vælge mellem følgende sprog.

Danmark

Europa

UK

Tyskland

Holland

Conference Manager logo

Din bestilling er nu bekræftet!

Vi har modtaget din bestilling og sender snart en bekræftelse på mail med flere detaljer. Mange tak for din ordre!

Med venlig hilsen
Conference Manager

Har du spørgsmål vedrørende bestillingen?
Ring til os på +45 88 83 20 00

Conference Manager logo

Du er nu tilmeldt vores nyheder og opdateringer!

Du kan forvente at modtage en eller flere mails om måneden med relevant indhold om vores systemer og services. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af vores mails.

Med venlig hilsen
Conference Manager

Conference Manager logo

Mange tak for din henvendelse!

Vi har nu modtaget din henvendelse. Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en relevant medarbejder.

Med venlig hilsen
Conference Manager