Lauge

Udvikler

Billede af Lauge, udvikler hos Conference Manager

Hvorfor søgte du til Conference Manager?

“I forbindelse med min uddannelse som ’Datateknikker med speciale i programmering’ skulle jeg i mesterlære. Jeg var derfor rundt forskellige steder for at undersøge mine muligheder, hvor jeg bl.a. stødte på Conference Manager. Her kunne jeg hurtigt fornemme en god kemi, og at jeg her ville få opfyldt mine præferencer til arbejdsplads og miljø. Det er netop vigtigt for mig, at der er en hvis struktur samt at jeg har mulighed for at udvikle mig og skabe gode sociale relationer til mine kollegaer. Dét kan jeg hos Conference Manager.”

Hvad kan du bedst lide ved dit arbejde?

“De varierede opgaver samt det gode kammeratskab, jeg har til mine kollegaer, er helt klart det bedste ved mit arbejde. Det tiltaler mig især, at jeg har mulighed for at dygtiggøre mig. Både gennem varierede opgaver, men især også gennem den interne dynamik og vidensdeling med kollegaerne. Jeg kan desuden rigtig godt lide at være en del af en flad organisationstruktur, hvor jeg har mulighed for at bidrage til beslutningsprocessen omkring nye tiltag. Derved får jeg også indsigt i de faglige aspekter og udfordringer som opstår. Det sociale er yderligere en meget vigtig del for mig. Jeg er derfor selvfølgelig også fast inventar til samtlige sociale arrangementer som bl.a. fredagsbar, spilaftener, sommerfester m.fl.”

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

“Jeg møder normalt lidt tidligt ind, for at løse de eventuelle udfordringer, som jeg lige skulle sove på. Her starter dagen med at få fyldt kaffekoppen, så kaffen kan komme med på ”godmorgen”-runde. Herefter siger lige godmorgen og vender verdenssituationen med mine kollegaer – så har jeg også øjne til når opgaverne skal løses. 😉 Vi har derefter morgenmøde, hvor vi vender de mest centrale opgaver samt gennemgår prioriteringslisten. Her får vi et klart overblik over hvilke arbejdsopgaver som skal håndteres den pågældende dag.”

Hvad er din baggrund?

“Jeg læser i øjeblikket min uddannelse som ’Datateknikker med speciale i programmering’ på Technical Education Copenhagen i København. Når jeg er færdig om et år, håber jeg selvfølgelig at Conference Manager er ligeså glade for mig, som jeg er for dem, så jeg forhåbentlig kan fortsætte min udvikling i det her gode miljø.

Vælg sprog

Du kan vælge mellem følgende sprog.

Danmark

Europa

UK

Tyskland

Holland

Conference Manager logo

Din bestilling er nu bekræftet!

Vi har modtaget din bestilling og sender snart en bekræftelse på mail med flere detaljer. Mange tak for din ordre!

Med venlig hilsen
Conference Manager

Har du spørgsmål vedrørende bestillingen?
Ring til os på +45 88 83 20 00

Conference Manager logo

Du er nu tilmeldt vores nyheder og opdateringer!

Du kan forvente at modtage en eller flere mails om måneden med relevant indhold om vores systemer og services. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af vores mails.

Med venlig hilsen
Conference Manager

Conference Manager logo

Mange tak for din henvendelse!

Vi har nu modtaget din henvendelse. Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en relevant medarbejder.

Med venlig hilsen
Conference Manager