Ring til vores support

Har du brug for hjælp eller sparring, sidder vores support klar til assistere alle hverdage kl. 9-16. Du kan finde svar på det mest almindelige spørgsmål i vores FAQ herunder.

Down Arrow

Hvad betyder ”Vis ikke start- og slutdato samt tidspunkt i tilmeldingsforløbet, på ordrebekræftelse og (faktura)”?

Ønsker du ikke at få vist dine arrangementsdatoer i tilmeldingsforløbet samt på ordrebekræftelsen, har man mulighed for at skjule disse ved at afkrydse feltet under ”Arrangementet”. Endvidere vil dato og tid for arrangement ikke blive vist hvis du benytter Conference Manager fakturamodul.

Ved benyttelser af denne funktion kan du have et arrangement hvor nogle af dine deltagere skal deltage til arrangementets dag 1 og dag 2, mens andre deltagere kun skal deltager i dag 2.

Down Arrow

Hvordan skjuler jeg mit program i tilmeldingsprocessen?

Ønskes programmet ikke vist i tilmeldingsprocessen kan man under ”Arrangementet” og ”Program” øverste til højre trykke rediger og her definere om programmet er en del af tilmeldingsprocessen eller ej, samt om det kun er enkelte deltagerkategorier der skal præsenteres for programmet.

Down Arrow

Kan jeg skjule programmet for nogen deltagerkategorier men ikke andre?

Under ”Arrangement” og ”Program” kan du i højre hjørne vælge ”Rediger” og definer at kun nogle af dine deltagerkategorier og ikke alle skal præsenteres for programmet.

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?