Giv dine deltagere arrangementet med overalt

Med CM Events tilbyder du deltagerne et let og tilgængeligt overblik. Appen giver adgang til alt fra arrangementets program til oversigt over deltagernes tilvalg – og billetten er naturligvis altid lige ved hånden.

CM Events appen

Funktioner

Du har mulighed for at tilpasse appen på arrangementsplan og kan derfor præsentere dine deltagere for præcis de informationer og muligheder, du ønsker.

Arrangementsoversigt

Skab tilgængeligt overblik hos dine deltagere. CM Events gør det let for deltagerne altid at holde styr på deres arrangementer, uanset om de er på kontoret eller på farten.

Programmet

Selv komplicerede arrangementer er lette at orientere sig i. Med CM Events har deltagerne programmet lige ved hånden og kan let bevarer overblikket og spare tid.

Deltagerliste

Networking er endnu lettere med CM Events. Deltagerlisten er lige ved hånden, så der er rig mulighed for at planlægge erfaringsudveksling.

Downloads

Tilgå alt relevant materiale direkte i CM Events. Du undgår nødvendigheden i at sende materiale ud og hjælper samtidig deltagerne med at holde styr på nødvendige dokumenter.

Sikkerhed

CM Events appen er designet med samme høje sikkerhed som resten af Conference Manager systemet, så både du og dine deltagere trykt kan udveksle data.

Arrangement på CM Events appen

Overskueligt og nemt

CM Events visuelle design skaber overblik, fastholder din identitet og giver dine deltagere den adgang, de har brug for.

Afstemninger

Conference Managers afstemninger lader dig fastholde deltagernes engagement. Italesæt dine deltagere under arrangementet ved at foretage interaktive meningsmålinger, afholde quizzer og afvikle konkurrencer.

Det er hurtigt og let at oprette præcis de afstemningstyper du ønsker, og deltagelse foregår direkte igennem CM Events så det er let at være med.

Quiz på storskærmen med CM Events appen

On-site registrering til arrangementet

Giv messeudstillere eller deltagere mulighed for at registrere leads eller ankomstregistrerer til arrangementerne.

Læs mere

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?