Ring til vores support

Har du brug for hjælp eller sparring, sidder vores support klar til assistere alle hverdage kl. 9-16.

Down Arrow

Hvor kan jeg se hvem der er tilmeldt?

Under “Deltagere” kan du se din deltagerliste, hvor alle der har tilmeldt sig vil figurere. Ved at klikke på et deltagernavn vil du kunne se de valg den enkelte deltager har taget i deres tilmelding, samt kunne redigere deres tilmelding.

Down Arrow

Hvordan tilmelder jeg en deltager i admin?

Ønsker du selv at tilmelde en deltager via administrationsmodulet taster du deltageren ind i invitationslisten og klikker på deres navn. Vælg derefter “Start Tilmelding”-knappen i højre side. Herfra har du mulighed for at gennemgå hele tilmeldingen for den enkelte deltager og derved manuelt tilmelde personen.

Down Arrow

Kan jeg skjule programmet for nogen deltagerkategorier men ikke andre?

Under ”Arrangement” og ”Program” kan du i højre hjørne vælge ”Rediger” og definer at kun nogle af dine deltagerkategorier og ikke alle skal præsenteres for programmet.

Down Arrow

Kan deltagerne afmelde sig selv?

Du har mulighed for at give dine deltager lov til selv at kunne afmelde sig, du kan endvidere fastsætte en dato og tid for hvornår de ikke længere har den mulighed. Under ”Arrangementet” og ”Grundopsætning” har du mulighed for at redigere om deltagerne kan afmelde sig selv eller ej.

Down Arrow

Kan deltagerne selv redigere deres tilmelding?

Du har mulighed for at give dine deltager lov til selv at redigere deres tilmelding, du kan endvidere fastsætte en dato og tidspunkt for hvornår de ikke længere skal have denne mulighed. Under ”Arrangementet” og ”Grundopsætning” kan du tilpasse deltagernes mulighed for at redigere i deres egen tilmelding.

Down Arrow

Hvordan sender jeg en besked til mine deltagere?

Under din deltagerliste har du mulighed for at vælge alle dine deltager eller nogen, tryk herefter på ”Send e-mail”. Du vil nu have mulighed for at komponere en e-mail til de valgte deltagere. Du kan endvidere sende personlig links til deres tilmelding, eller til programmet på websitet.

Down Arrow

Hvor finder/ser jeg liste over deltagernes valg?

Under ”Deltagere” -> ”Andre lister” har man mulighed for at udtrække deltagerlister på hver enkel valgmulighed under tilvalg samt for de programpunkter som er valgbare.Det er endvidere muligt at se venteliste og annulleringslister samme sted.

Down Arrow

Hvor finder jeg min venteliste?

Under ”Deltagere” -> ”Andre lister” har man mulighed for at se dine potentielle deltagere der har ønsket at komme på ventelisten. Frigøres der en plads på arrangementet skal arrangøren selv kontakte dem på venteliste. Administrator har mulighed for at udsende en pladsreservation med til ventelistedeltagerne med en tidsbegrænsning på, så skulle den potentielle deltager ikke svare kan pladsen gå videre til næste på listen.

Down Arrow

Hvor finder jeg en lister over mine deltagere der er afmeldt/annulleret?

Under ”Deltagere” -> ”Andre lister” har man mulighed for at se de deltagere der har valgt enten at afmelde sig fra arrangementet eller er blevet afmeldt af arrangøren. Men husk det er arrangøren selv der definere om deltageren kan afmelde sig selv.

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?