DevOps-specialist

Har du interesse og erfaring med operations & DevOps? Er du stædig når det kommer til at finde den bedste løsning ift. at sikre et optimalt setup? – så er det lige dig vi står og mangler!

Conference Manager er landets måske største event-management system og anvendes af nogle af de største kunder i herhjemme. Vi står foran en markant og ambitiøs vækstplan, og søger derfor en ny dygtig Operations/DevOps-equilibrist til vores kompetente udviklingsteam.

Stillingen

Vores lille udviklingsvirksomhed I Virum er i hastig vækst og vi søger derfor en inkarneret, dygtig og varmhjertet Lead Operations/DevOps-equilibrist, der har passion for udvikling og optimering af miljøer! Du vil med din erfaring kunne foreslå forbedringer til vores setup mhp. at forbedre udviklings- og driftmiljøer! Samtidig vil du få mulighed for at definere vores fremtidige anvendelse af nye processer og teknologier.

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Tiltrædelse efter aftale.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke relevant, det er dine evner og samarbejdskompetencer vi er interesseret i! Vores tilgang er, at vi kan lære dig noget og du kan lære os noget.

Du har gerne kodeerfaring, men uanset fået indgående kendskab til forbedring af udviklings-/ og eller drift miljøer. Med andre ord kan du fx have kendskab til en eller flere af følgende teknologier og områder: Docker, Jenkins, CI/CD-pipeline, Bash-scripting etc. Vi er åbne hvis blot du har bred erfaring, taler flydende dansk og er frisk på at udfordre vores verdensbillede.

Vi låser os dog ikke for meget an på en profil, da det for os afhænger meget af, hvilke kompetencer og interesser du måtte komme ind med – hellere tage en løs snak og derudfra vurdere, om der kunne være en gensidig interesse.

Din entusiasme og interesse er det vigtigste – hvis du er drevet af en lyst til optimere og sætte dig ind i nye områder, skal vi nok lære dig resten.

Om os

Conference Manager er en virksomhed i vækst beliggende i Virum. Vi er 24 kollegaer, der arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur, og til dagligt forbedrer og videreudvikler vores markedsledende tilmeldingssystem.

Vi gør meget ud af at alle skal føle sig velkomne og tilpas på arbejdspladsen og holder fra tid til anden også sociale events, der hjælper til med at skabe et godt sammenhold i teamet.

Se videoen ovenfor, og mød både virksomhed og team – så kan du lige få et hurtigt indtryk af hvem vi er.

Mulighed

Vi tilbyder mulighed for karriere i en dynamisk virksomhed, hvor du i høj grad selv er med til at forme din videre udvikling. Conference Manager står foran en markant og ambitiøs vækstplan, og du vil derfor indgå i et udviklingsteam, hvor du vil være i en central rolle, med potentielle spændende ansvarsområder i sigte.

Vi tilbyder venlige kolleger I en lille hyggelig virksomhed I pæne omgivelser. Du vil få en både sød og kompetent udviklingschef og en mindst ligeså dygtig projektchef samt det løse såsom frokostordning og sundhedsforsikring.

PET Sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”

Vi behandler persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type, og derfor skal vores medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET.

Ansøgningsproces

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning & CV snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at tage kontakt.

Bemærk! En ansættelse i Conference Manager kræver forevisning af ren straffeattest.

Vælg sprog

Du kan vælge mellem følgende sprog.

Danmark

Europa

UK

Tyskland

Holland

Conference Manager logo

Din bestilling er nu bekræftet!

Vi har modtaget din bestilling og sender snart en bekræftelse på mail med flere detaljer. Mange tak for din ordre!

Med venlig hilsen
Conference Manager

Har du spørgsmål vedrørende bestillingen?
Ring til os på +45 88 83 20 00

Conference Manager logo

Du er nu tilmeldt vores nyheder og opdateringer!

Du kan forvente at modtage en eller flere mails om måneden med relevant indhold om vores systemer og services. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af vores mails.

Med venlig hilsen
Conference Manager

Conference Manager logo

Mange tak for din henvendelse!

Vi har nu modtaget din henvendelse. Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en relevant medarbejder.

Med venlig hilsen
Conference Manager