Datatekniker

Har du sukket efter muligheden for at forsøde hverdagen for et team af inkarnerede og dygtige udviklere, hvor du får ansvaret for at forbedre og optimere vores driftsetup? – Så er det dig vi leder efter!

INFO-CONNECT A/S blev etableret i 1996 og har adresse i Virum. Vi er er en IT-virksomhed der drifter egne og eksterne systemer, og anvendes af nogle af de største kunder i Danmark. Vi står foran en markant og ambitiøst vækstplan, og søger derfor en dygtig datatekniker, der gerne vil lære, tage ansvar og drive egne opgaver.

Stillingen

I INFO-CONNECT er ny teknologi og intelligente løsninger en prioritet. Vi søger derfor en dygtig datatekniker, der brænder for drift og vil med på en spændende vækstrejse. Med afsæt i dine tekniske interesser, bliver du en del af ét af vores driftsteam, hvor du både kommer til at drive egne opgaver og arbejde tæt sammen med dine kolleger om at levere og opretholde drift-projekter hos vores kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af opsætning og håndtering af følgende områder:

  • Servere og konfigurering
  • Operations
  • Netværk
  • Windows AD
  • Telefonssystemer
  • Infrastruktur
  • Firewall

Du vil yderligere blive introduceret for bl.a. Docker og HaProxy – så har du interesse for disse, er det absolut en fordel, men ikke et krav. Vores tilgang er, at vi kan lære dig noget og du kan lære os noget.

Om dig

Først og fremmest er samarbejde en kerneværdi hos os og vi lægger stor vægt på, at du er en god holdspiller og har lyst til at arbejde sammen med dine dygtige kolleger. Det ligger naturligt til dig at have fokus på struktur og du har det bedst med at have overblik og orden i tingene.

Du værdsætter at arbejde i frie rammer og med at have flere bolde i luften, og er samtidig tryg ved selv at planlægge dine opgaver og efterfølgende levere et godt og solidt resultat. Som sagt vil din opgaveportefølje afhænge af, hvad du kommer med i bagagen. Så vi ser gerne, at du bare er superglad for at drifte og forbedre systemer.

Sidst men ikke mindst, kan du godt lide at indgå i et lille team, hvor du ind imellem må smide dine planer for arbejdsdagen ud til højre, fordi et eller andet brænder på, og dine kollegaer har brug for din hjælp.

Om os

INFO-CONNECT er en virksomhed i vækst beliggende i Virum. Vi er 24 kollegaer, der arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur, og til dagligt forbedrer og videreudvikler vores markedsledende tilmeldingssystem.

Vi gør meget ud af at alle skal føle sig velkomne og tilpas på arbejdspladsen og holder fra tid til anden også sociale events, der hjælper til med at skabe et godt sammenhold i teamet.

Mulighed

Vi tilbyder mulighed for karriere i en dynamisk virksomhed, hvor du i høj grad selv er med til at forme din videre udvikling. INFO-CONNECT står foran en markant og ambitiøs vækstplan, og du vil derfor indgå i et team, hvor du vil være forgangsmand/kvinde. En central opstartsrolle, med potentielle spændende ansvarsområder i sigte.

PET Sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”

Vi behandler persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type, og derfor skal vores medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET.

Ansøgningsproces

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning & CV snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at tage kontakt.

Bemærk! En ansættelse i Conference Manager kræver forevisning af ren straffeattest.

Vælg sprog

Du kan vælge mellem følgende sprog.

Danmark

Europa

UK

Tyskland

Holland

Conference Manager logo

Din bestilling er nu bekræftet!

Vi har modtaget din bestilling og sender snart en bekræftelse på mail med flere detaljer. Mange tak for din ordre!

Med venlig hilsen
Conference Manager

Har du spørgsmål vedrørende bestillingen?
Ring til os på +45 88 83 20 00

Conference Manager logo

Du er nu tilmeldt vores nyheder og opdateringer!

Du kan forvente at modtage en eller flere mails om måneden med relevant indhold om vores systemer og services. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af vores mails.

Med venlig hilsen
Conference Manager

Conference Manager logo

Mange tak for din henvendelse!

Vi har nu modtaget din henvendelse. Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en relevant medarbejder.

Med venlig hilsen
Conference Manager