App-udvikler

Har du stor interesse for iOS og Android app-teknologi? Og vil du udvikle på to af landets mest brugte event-apps? – så er denne stilling helt sikkert noget for dig!

Conference Manager er landets største event management system og anvendes af nogle af de største kunder herhjemme. Systemet er gearet til at understøtte større events og arrangementer – fra de små eksklusive på 10 deltagere, til de helt store med 10.000 tilmeldinger. Vi har flere apps der skal gøre arrangementsafholdelsen enklere og nemmere for både deltager og arrangør.

Vi har store vækstambitioner, og søger derfor en app-udvikler. Du skal være med til at lave de absolut bedste apps for deltagere og arrangører i event-branchen.

Stillingen

Vi har en masse funktioner, vi gerne vil udbygge i vores app-univers, så vi kan forbedre brugerrejsen for vores arrangører og deltagere. Eksempler på nye funktionaliteter kan være scanning, to-faktor-validering, konference-funktionaliteter, push-notifikationer, forbedret overblik – og meget meget mere. Du vil have et stort ansvar for at skabe innovative og effektfulde apps, der forbedrer oplevelsen af vores avancerede event-management-system. Og du må gerne være kreativ ift. at finde på andre fede features, der skal kunne understøttes!

Du vil udvikle apps i React Native, for at kunne understøtte både Android og iOS, så det skal du være fortrolig med. Vi bruger derudover værktøjer som FogBugz, Visual Studio Code og Postman i vores processer og som værktøjer i vores integrations- og implementeringspipeline.

Dine opgaver kommer hovedsageligt til at bestå af:

  • Videreudvikle på CM Exhibition & CM Events
  • Teste, implementere, vedligeholde og forbedre appfunktioner
  • Udtænke og udvikle innovative app-funktionaliteter
  • Administrer individuelle projektprioriteter og deadlines.
  • Styrke og forbedre de interne arbejdsprocesser
  • Skabe gode projektteams – dvs. være den konstruktive projektdeltager der tager ansvar for godt samarbejde
  • Udarbejde kundespecifikke løsningsdesign i samarbejde med designteamet

Om dig

Først og fremmest er samarbejde en kerneværdi hos os. Vi lægger stor vægt på, at du er en god holdspiller og har lyst til at arbejde sammen med dine kolleger.

Du brænder for app-udvikling og har erfaring med React Native. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, det vigtigste er dine kompetencer, og at du har et højt drive til at skabe kvalitetsprodukter. Du værdsætter desuden at arbejde i frie rammer og er tryg ved selv at planlægge dine opgaver.

Om os

Conference Manager er en virksomhed i vækst, beliggende i Virum. Vi er 28 kollegaer, der arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur. Til dagligt forbedrer og videreudvikler vi vores markedsledende tilmeldingssystem. Systemet benyttes af nogle af de største virksomheder i Danmark og har håndteret alle slags arrangementer – fra de små eksklusive på 10 deltagere, til de helt store med 10.000 tilmeldinger.

Vi gør meget ud af at alle skal føle sig velkomne og tilpas på arbejdspladsen og holder fra tid til anden også sociale events, der hjælper til med at skabe et godt sammenhold i teamet og på tværs af afdelinger.

Mulighed

Vi tilbyder mulighed for karriere i en dynamisk virksomhed, hvor du i høj grad selv er med til at forme din videre udvikling. Du vil indgå i et udviklingsteam, hvor du vil have et stort ansvar samt en central opstartsrolle, med yderligere spændende ansvarsområder i sigte.

Stillingen er fastansættelse på fuld tid. Lønnen vil være efter kvalifikationer, og du tilbydes fordele som f.eks. pensionsordning- og sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer.

PET Sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”

Vi behandler persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type, og derfor skal vores medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET.

Ansøgningsproces

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning & CV snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at tage kontakt.

Bemærk! En ansættelse i Conference Manager kræver forevisning af ren straffeattest.

Vælg sprog

Du kan vælge mellem følgende sprog.

Danmark

Europa

UK

Tyskland

Holland

Conference Manager logo

Din bestilling er nu bekræftet!

Vi har modtaget din bestilling og sender snart en bekræftelse på mail med flere detaljer. Mange tak for din ordre!

Med venlig hilsen
Conference Manager

Har du spørgsmål vedrørende bestillingen?
Ring til os på +45 88 83 20 00

Conference Manager logo

Du er nu tilmeldt vores nyheder og opdateringer!

Du kan forvente at modtage en eller flere mails om måneden med relevant indhold om vores systemer og services. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af vores mails.

Med venlig hilsen
Conference Manager

Conference Manager logo

Mange tak for din henvendelse!

Vi har nu modtaget din henvendelse. Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en relevant medarbejder.

Med venlig hilsen
Conference Manager