Lauge Korsholm

Udvikler

Hvorfor søgte du til Conference Manager?

“I forbindelse med min uddannelse som ’Datateknikker med speciale i programmering’ skulle jeg i mesterlære. Jeg var derfor rundt forskellige steder for at undersøge mine muligheder, hvor jeg bl.a. stødte på Conference Manager. Her kunne jeg hurtigt fornemme en god kemi, og at jeg her ville få opfyldt mine præferencer til arbejdsplads og miljø. Det er netop vigtigt for mig at der er en hvis struktur samt at jeg har mulighed for at udvikle mig og skabe nogle gode sociale relationer til mine kollegaer. – Og dét kan jeg hos Conference Manager.”

Hvad kan du bedst lide ved dit arbejde?

“De varierede opgaver samt det gode kammeratskab, jeg har til mine kollegaer, er helt klart det bedste ved mit arbejde. Det tiltaler mig især, at jeg har mulighed for at dygtiggøre mig som udvikler både gennem varierede opgaver, men især også gennem den interne dynamik og vidensdeling med kollegaerne. Jeg kan desuden rigtig godt lide at være en del af en flad organisationstruktur, hvor jeg har mulighed for at bidrage til beslutningsprocessen omkring forskellige nye tiltag, så jeg også får indsigt i de faglige aspekter og udfordringer som opstår. Det sociale er yderligere en meget vigtig del for mig, og jeg er derfor selvfølgelig også fast inventar til samtlige sociale arrangementer som bl.a. fredagsbar, spilaftener, sommerfester m.fl.”

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

“Jeg møder normalt lidt tidligt ind, for at løse de eventuelle udfordringer, som jeg lige skulle sove på. Jeg starter dog lige ud med at få fyldt kaffekoppen, så kaffen kan komme med på ”godmorgen”-runde, hvor jeg lige siger godmorgen og vender verdenssituationen med mine kollegaer – Så har jeg også øjne til når opgaverne skal løses 😉 Vi har derefter morgenmøde, hvor vi vender de mest centrale opgaver samt gennemgår prioriteringslisten, så vi får et klart overblik over hvilke arbejdsopgaver som skal håndteres den pågældende dag.”

Hvad er din baggrund?

“Jeg læser i øjeblikket min uddannelse som ’Datateknikker med speciale i programmering’ på Technical Education Copenhagen i København, hvor jeg har ét år tilbage. – Og når jeg er færdig om et år, håber jeg selvfølgelig at Conference Manager er ligeså glade for mig, som jeg er for dem, så jeg forhåbentlig kan fortsætte min udvikling i det her gode miljø.

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?