Lars Dam Andersen

Frontend Manager

Hvorfor søgte du til Conference Manager?

“For 10 år siden, lavede jeg stort set ikke andet, end at kode – fra jeg stod op til jeg gik i seng. Så det blev naturligt for mig at søge nye udfordringer, at finde et sted hvor der var andre udviklere at sparre med, og mit valg faldt på Conference Manager, fordi jeg synes det var vildt spændende at skulle levere noget mange tusinde dagligt ville benytte..”

Hvad er du mest stolt af at have bidraget til?

“Det er svært at sætte finger på en enkelt ting. Vi udvikler hele tiden nye features og finpudser eksisterende, så de kan bruges så bredt som muligt – og det er fantastisk dagligt at løse udfordringer med et dygtigt hold udviklere.”

Hvilke udfordringer glæder du dig mest til fremadrettet?

“Implementering af TDD (test-driven development), automatiserede tests som en del af vores build process. Og så glæder jeg mig til at skulle lære fra mig til nye udviklere, og forhåbentligt bidrage til at de bliver super dygtige. Jeg er også nødt til at nævne containerization via docker og implementering af fejlrapportering via Sentry, som projekter jeg glæder mig til.”

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

“Vi starter ofte dagen med et morgenmøde, hvor eventuelle problemstillinger kort diskuteres, og vi snakker om, hvorvidt vi er nået i mål med gårsdagens tasks. Som regel har jeg selv et par kodeopgaver kørende sideløbende med at nye opgaver skal klargøres og fordeles i udviklingsafdelingen. Meget tid går også med kode-gennemgang og betatest af nye features og bug-fixes, inden de kan køres ud i produktion. Vi har altid haft fokus på at løse de problemer kunderne støder ind i så hurtigt som muligt, så det betyder et tæt samarbejde med vores support, om de problemstillinger de får ind – enten via telefon eller e-mail.”

Hvad er din baggrund?

“Jeg har en gymnasial uddannelse fra Aalborg Gymnasium og er derudover selvlært programmør”

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?