Jakob Falk Hansen

Grafiker

Hvorfor søgte du til Conference Manager?

Design af software og brugerflader har altid haft min interesse og efter en grundig research af Conference Managers profil på nettet, kunne jeg se, at jeg her ville jeg få en masse nye og spændende udfordringer samt videreudvikle mine kompetencer inden for digitalt design ved at være en del af CM-teamet.

Hvad er du mest stolt af at have bidraget til i 2019?

“Viften af opgaver der lander på mit bord er meget bred. Der er altid nye og spændende ting at arbejde med, hvilket er super inspirerende. Jeg er specielt glad for mit bidrag til at få moderniseret og videreudviklet vores mobil apps, samt det altid gode samarbejde jeg har med min grafiske kollegaer, som jeg arbejder tæt sammen med for at løfte Conference Manager systemet og brandet til nye højder.”

Hvilke udfordringer glæder du dig mest til fremadrettet?

Jeg ser meget frem til hvad Conference Manager bringer af nye udfordringer, og der er allerede en masse opgaver i pipelinen som jeg virkelig er spændt på være en del af.  Ydermere ser jeg frem til at følge virksomheden vækst og ambitionen om at være markedsledende inden for administration af events, konferencer og møder.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

Jeg holder rigtig meget af kaffe! Så den første jeg siger Godmorgen til, er kaffemaskinen i lobbyen. Med kaffen i hånden, tager jeg lige en runde i huset og hilser på alle kollegaerne. Så high-Fiver jeg mine grafiske kollegaer og vi gennemgår dagens opgaver. Og inden jeg får set mig om, er arbejdsdagen næsten slut og en masse ting er nået.

Hvad er din baggrund?

Jeg er uddannet Mediegrafiker fra Københavns Tekniske Skole i 2014 og stod i lære i en virksomhed hvor jeg arbejdede med at formidle, layoute og tilpasse reklamer for store og mellemstore virksomheder i Gaming-industrien. Da jeg havde færdiggjort min uddannelse og læreplads, søgte jeg nye udfordringer i den digitale verden og fandt Conference Manager, hvor min karriere for alvor blev kickstartet.

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?