Datatekniker

Har du sukket efter muligheden for at forsøde hverdagen for et team af inkarnerede og dygtige udviklere, hvor du får ansvaret for at forbedre og optimere vores driftsetup? – Så er det dig vi leder efter!

INFO-CONNECT A/S blev etableret i 1996 og har adresse i Virum. Vi er er en IT-virksomhed der drifter egne og eksterne systemer, og anvendes af nogle af de største kunder i Danmark. Vi står foran en markant og ambitiøst vækstplan, og søger derfor en dygtig datatekniker, der gerne vil lære, tage ansvar og drive egne opgaver.

Stillingen

I INFO-CONNECT er ny teknologi og intelligente løsninger en prioritet. Vi søger derfor en dygtig datatekniker, der brænder for drift og vil med på en spændende vækstrejse. Med afsæt i dine tekniske interesser, bliver du en del af ét af vores driftsteam, hvor du både kommer til at drive egne opgaver og arbejde tæt sammen med dine kolleger om at levere og opretholde drift-projekter hos vores kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af opsætning og håndtering af følgende områder:

  • Servere og konfigurering
  • Operations
  • Netværk
  • Windows AD
  • Telefonssystemer
  • Infrastruktur
  • Firewall

Du vil yderligere blive introduceret for bl.a. Docker og HaProxy – så har du interesse for disse, er det absolut en fordel, men ikke et krav. Vores tilgang er, at vi kan lære dig noget og du kan lære os noget.

Om dig

Først og fremmest er samarbejde en kerneværdi hos os og vi lægger stor vægt på, at du er en god holdspiller og har lyst til at arbejde sammen med dine dygtige kolleger. Det ligger naturligt til dig at have fokus på struktur og du har det bedst med at have overblik og orden i tingene.

Du værdsætter at arbejde i frie rammer og med at have flere bolde i luften, og er samtidig tryg ved selv at planlægge dine opgaver og efterfølgende levere et godt og solidt resultat. Som sagt vil din opgaveportefølje afhænge af, hvad du kommer med i bagagen. Så vi ser gerne, at du bare er superglad for at drifte og forbedre systemer.

Sidst men ikke mindst, kan du godt lide at indgå i et lille team, hvor du ind imellem må smide dine planer for arbejdsdagen ud til højre, fordi et eller andet brænder på, og dine kollegaer har brug for din hjælp.

Om os

INFO-CONNECT er en virksomhed i vækst beliggende i Virum. Vi er 24 kollegaer, der arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur, og til dagligt forbedrer og videreudvikler vores markedsledende tilmeldingssystem.

Vi gør meget ud af at alle skal føle sig velkomne og tilpas på arbejdspladsen og holder fra tid til anden også sociale events, der hjælper til med at skabe et godt sammenhold i teamet.

Mulighed

Vi tilbyder mulighed for karriere i en dynamisk virksomhed, hvor du i høj grad selv er med til at forme din videre udvikling. INFO-CONNECT står foran en markant og ambitiøs vækstplan, og du vil derfor indgå i et team, hvor du vil være forgangsmand/kvinde. En central opstartsrolle, med potentielle spændende ansvarsområder i sigte.

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere?

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning & CV snarest muligt. Skriv eller ring til Head of Development, Bjørn på bj@conferencemanager.dk eller 88 83 20 49.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ligeledes kontakte Bjørn på mail eller telefon ovenfor.

Bemærk! PET sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse.

Vi glæder os til at se dig i Conference Manager!

PET Sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”

Hos Conference Manager behandler vi persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type – og på tværs af hele vores organisation. På den måde kan vi altid inddrage de mest relevante ressourcer uden at skulle tænke på, om medarbejderne i hvert tilfælde må behandle ”hemmelige data”. Det giver os fuld fleksibilitet og mulighed for effektivt og sikkert at løse enhver opgave for enhver kunde. Derfor skal alle medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET for at kunne arbejde hos Conference Manager.

Vi behandler persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type, og derfor skal vores medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET.

Læs mere

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning & CV hurtigst muligt til Head of Development, Bjørn Jensen.

Bjørn Jensen

Head of Development

20 78 87 54
bj@conferencemanager.dk

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?