App-udvikler

Vi har store vækstambitioner, og søger derfor en erfaren app-udvikler, som skal være med til at lave de absolut bedste apps for deltagere og arrangører inden for event-branchen.

Skal du være del af et lille sammentømret udviklingsteam på 15 mand?

Conference Manager er landet måske største event management system og anvendes af nogle af de største kunder herhjemme. Systemet er gearet til at understøtte større events og arrangementer og vi har flere apps til både deltagere og arrangører der skal gøre det lettere at afvikle sit event.

Stillingen

Vi har en masse funktioner vi gerne vil udbygge i vores app-univers, så vi kan forbedre brugerrejsen for vores arrangements-arrangører og deltagere. Det drejer sig bl.a. om scanning, to-faktor-validering, konference-funktionaliteter, forbedret overblik – og meget meget mere.

Du vil hjælpe med at skabe innovative og effektfulde apps, der forbedrer oplevelsen af vores avancerede event-management-system.

For at kunne understøtte både Android og iOS, vil du udvikle appen ved hjælp af React Native. Vi bruger værktøjer som FogBugz, GitHub, Visual Studio Code og Microsoft SQL Server i vores processer og som værktøjer til vores end-to-end kontinuerlige integrations- og implementeringspipeline.

Dine opgaver kommer hovedsageligt til at bestå af:

  • Udvikle på CM Exhibition & CM Events
  • Teste, implementere, vedligeholde og forbedre funktioner
  • Administrer individuelle projektprioriteter og deadlines.
  • Etablere stærke interne arbejdsprocesser
  • Skabe gode projektteams og interessentrelationer.

Om dig

Først og fremmest er samarbejde en kerneværdi hos os og vi lægger stor vægt på, at du er en god holdspiller og har lyst til at arbejde sammen med dine dygtige kolleger.

Du brænder for app-udvikling og har erfaring i React Native & JavaScript. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, det vigtigste er dine kompetencer, og at du har et højt drive til at skabe produkter af høj kvalitet.

Om os

Conference Manager er en virksomhed i vækst beliggende i Virum. Vi er 24 kollegaer, der arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur, og til dagligt forbedrer og videreudvikler vores markedsledende tilmeldingssystem.

Vi gør meget ud af at alle skal føle sig velkomne og tilpas på arbejdspladsen og holder fra tid til anden også sociale events, der hjælper til med at skabe et godt sammenhold i teamet.

Mulighed

Vi tilbyder mulighed for karriere i en dynamisk virksomhed, hvor du i høj grad selv er med til at forme din videre udvikling. Conference Manager står foran en markant og ambitiøs vækstplan, og du vil derfor indgå i et udviklingsteam, hvor du vil have et stort ansvar – En central opstartsrolle, med yderligere spændende ansvarsområder i sigte.

Ansøgningsproces

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning & CV snarest muligt. Skriv eller ring til Head of Projects, Jens på jt@conferencemanager.dk eller 25 23 11 41.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ligeledes kontakte Jens på mail eller telefon ovenfor.

Bemærk! Ansættelse kræver forevisning af ren straffeattest.

Vi glæder os til at se dig i Conference Manager!

PET Sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”

Hos Conference Manager behandler vi persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type – og på tværs af hele vores organisation. På den måde kan vi altid inddrage de mest relevante ressourcer uden at skulle tænke på, om medarbejderne i hvert tilfælde må behandle ”hemmelige data”. Det giver os fuld fleksibilitet og mulighed for effektivt og sikkert at løse enhver opgave for enhver kunde. Derfor skal alle medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET for at kunne arbejde hos Conference Manager.

Vi behandler persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type, og derfor skal vores medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET.

Læs mere

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning & CV hurtigst muligt til Head of Development, Bjørn Jensen.

Bjørn Jensen

Head of Development

20 78 87 54
bj@conferencemanager.dk

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?