Account Manager

Er du profilen der får et kick af at åbne døre til nye kunder og finder tilfredsstillelse i at drive salgsprocessen frem til endelig ordre – så er du måske rette vedkommende.

Stillingen

Conference Manager har Skandinaviens førende softwareplatform (SAAS) til deltagerregistrering, administration af events, konferencer samt kurser. Med ambitionen om at blive Europas mest benyttede udbyder, har Conference Manager derfor allerede salgskontorer i Tyskland, Schweiz og UK.

Du vil høre til hovedkontoret i Virum, men det forventes naturligvis du befinder dig mere hos nye potentielle kunder i Danmark. Her er du privilegeret, da vi har en dygtig support og konsulentafdeling, der vil støtte dig når du har behovet.

Vi viser solid vækst på eksisterende forretning, så nu skal en dansk fokuseret salgsafdeling opbygges til at drive ”New Business”. Du vil i rollen have de bedste forudsætninger for at lykkedes, med unikke sellingpoints og en markedsledende platform.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Du vil blive ansvarlig som sælger i Danmark at opsøge nye kunder. Det vil primært være til store/mellemstore virksomheder og offentlige institutioner.
 • Du vil skulle arbejde struktureret og dokumentere fremdrift i vores CRM system.
 • Præsentere platformen for slutkunder, generere nye salgsmuligheder samt udarbejde tilbud.
 • I samarbejde med marketing igangsætte nye kampagner.
 • Ansvarlig for overgangen mellem salg og forankring i support.

Din profil:

 • Du arbejder selvstændigt.
 • Du nyder at møde nye mennesker og har en selvsikker empatisk, pålidelig fremtoning.  
 • Med en stærk vilje, fleksibilitet og kommunikationsevner ved du, hvordan du konverterer kundernes behov til succesfuldt salg.
 • Salgserfaring, gerne inden for software- eller eventbranchen.
 • Teamspiller, og kan være med til at drive en vinder og salgskultur.
 • Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig. Det vigtigste er din personlighed og dit drive, at du er opsøgende og resultatorienteret.  

Muligheder:

Vi tilbyder mulighed for karriere i en dynamisk virksomhed, hvor du i høj grad selv er med til at forme din videre udvikling. Conference Manager står foran en markant og ambitiøs vækstplan, og du vil derfor indgå i et europæisk salgsteam, hvor du vil være forgangsmand/kvinde i opbyggelsen af vores danske salgsafdeling. En central opstartsrolle, med potentielle spændende ansvarsområder i sigte.

Du tilbydes:

Attraktiv lønmodel bestående af en fast og variabel løn /uden loft.

Firmabil stilles til rådighed

Pensionsordning- og sundhedsforsikring

Lyder det som en interessant udfordring for dig?

Så glæder vi os til at modtage ansøgning!

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til: cb@conferencemanager.dk.

Har du spørgsmål til stillingsopslaget, kan du kontakte Director of sales, Claus Buur, på telefon 25231140.

PET Sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”

Hos Conference Manager behandler vi persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type – og på tværs af hele vores organisation. På den måde kan vi altid inddrage de mest relevante ressourcer uden at skulle tænke på, om medarbejderne i hvert tilfælde må behandle ”hemmelige data”. Det giver os fuld fleksibilitet og mulighed for effektivt og sikkert at løse enhver opgave for enhver kunde. Derfor skal alle medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET for at kunne arbejde hos Conference Manager.

Vi behandler persondata for virksomheder og myndigheder af enhver type, og derfor skal vores medarbejdere sikkerhedsgodkendes af PET.

Læs mere

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning & CV hurtigst muligt til Director of Sales, Claus Buur.

Claus Buur

Director of Sales

+45 25 23 11 40
cb@conferencemanager.dk

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?