Design det helt rigtige
tilmeldingswebsite

Design et unikt website, hvor dine deltagere tilmelder sig arrangementet, mens de får vigtig information og gennemgår de valg, du har klargjort i systemet.

Nem og intuitiv opsætning

Alle tilmeldingswebsites tager udgangspunkt i et tema, som du kan designe videre på og gøre unikt til dit arrangement. Ændre farver, skrifttyper og tilføj tekster, billeder og meget mere.

Website elementerne gør det hurtigt at placere indholdet på siderne. Træk elementerne ind på siden og tilføj så indholdet. Det er legende let.

Det du ser, skal du få

Website designeren spejler sig direkte med tilmeldingswebsitet. Det betyder at websitet øjeblikkeligt får de opsætninger og tilpasninger som du tilføjer og samtidig tilpasser alt indholdet sig automatisk til de skærme og enheder, som deltagerne benytter.

Færdige opsætninger

Benyt med fordel de færdige opsætningsmuligheder. Ved få klik tilpasser siderne sig i flotte opdelinger. Du skal blot tilføje materialet, så kan du hurtigt komme videre.

Custom designløsninger

Ønsker I jeres helt egen skabelon som er skræddersyet efter jeres branding, eller går du med tanken om en designløsning til et enkeltstående arrangement?

Læs mere

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?